BAŞKAN AKÇİÇEK METİN LOKUMCU'YU ANDI!

ARTVİN 31.05.2022 - 21:26, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2003+ kez okundu.
 

BAŞKAN AKÇİÇEK METİN LOKUMCU'YU ANDI!

Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Artvin’in Hopa ilçesinde, 10 yıl önce dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan geldiğinde yapılan protesto eylemlerinde polisin sıktığı biber gazının etkisiyle kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren öğretmen Metin Lokumcu'yu  andı. Başkan Akçiçek yaptığı açıklamada;"Aradan 11 yıl geçti, acımız ilk günkü gibi büyük ve taze, unutmayacağız, unutturmayacağız. Metin Lokumcu, öğretmenimizin ölüm yıl dönümünde saygı ve minnetle yanındaydık, sonuna kadar davasını yüreğimizde ve  düşüncelerimiz de taşıyacağız. Saygıyla."şeklinde konuştu.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Artvin’in Hopa ilçesinde, 10 yıl önce dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan geldiğinde yapılan protesto eylemlerinde polisin sıktığı biber gazının etkisiyle kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren öğretmen Metin Lokumcu'yu  andı.


Başkan Akçiçek yaptığı açıklamada;"Aradan 11 yıl geçti, acımız ilk günkü gibi büyük ve taze, unutmayacağız, unutturmayacağız. Metin Lokumcu, öğretmenimizin ölüm yıl dönümünde saygı ve minnetle yanındaydık, sonuna kadar davasını yüreğimizde ve  düşüncelerimiz de taşıyacağız. Saygıyla."şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi