Başına odun çarpan Yüsra, hayatını kaybetti

BARTIN 07.08.2022 - 09:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3374+ kez okundu.
 

Başına odun çarpan Yüsra, hayatını kaybetti

BARTIN'ın Ulus ilçesinde traktör römorkuna yüklenen odunlardan birinin başına çarptığı Yüsra Aksu (6), yaşamını yitirdi.   Olay, dün akşam saatlerinde Çerde köyünde meydana geldi. Ormandan traktörün römorkuna odun yükleyen Aksu ailesi, eve doğru yola çıktı. Bu sırada römorkta olan küçük Yüsra'nın başına odunlardan biri çarptı. İhbarla gelen sağlık ekiplerince Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yüsra Aksu, burada hayatını kaybetti. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

BARTIN'ın Ulus ilçesinde traktör römorkuna yüklenen odunlardan birinin başına çarptığı Yüsra Aksu (6), yaşamını yitirdi.

 

Olay, dün akşam saatlerinde Çerde köyünde meydana geldi. Ormandan traktörün römorkuna odun yükleyen Aksu ailesi, eve doğru yola çıktı. Bu sırada römorkta olan küçük Yüsra'nın başına odunlardan biri çarptı. İhbarla gelen sağlık ekiplerince Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yüsra Aksu, burada hayatını kaybetti. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi