BAKAN KURUM RİZE'DEKİ CENAZE TÖRENİNE KATILDI

Vefat 26.01.2022 - 17:26, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2305+ kez okundu.
 

BAKAN KURUM RİZE'DEKİ CENAZE TÖRENİNE KATILDI

BÜYÜK AİLESİNİN ACI GÜNÜ..   Rize Belediye Başkanımız Rahmi Metin,  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı; İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük’ün Annesi , Rize Belediyesi  Özel Kalem Müdürü Enes Büyük’ün Babaannesi Sadiye Büyük’ün  cenaze namazına katıldı. Büyük, ailesi namaz öncesi ve sonrası taziyeleri kabul etti. Derepazarı kirazdağı köyü Merkez Camiin de ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazına; Rize Valisi Kemal Çeber, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Hakan Dedebağı, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, AKPARTİ İl Başkanı İshak Alim, Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim Sivil toplum Kuruluşları ilçe ve belde belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, merhumenin Ailesi ve sevenleri katıldı. Merhume Sadiye Büyük’ün cenaze namazının ardından naaşı, namaz sonrası dualar eşliğinde aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedildi.

BÜYÜK AİLESİNİN ACI GÜNÜ..
 

Rize Belediye Başkanımız Rahmi Metin,  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı; İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük’ün Annesi , Rize Belediyesi  Özel Kalem Müdürü Enes Büyük’ün Babaannesi Sadiye Büyük’ün  cenaze namazına katıldı.


Büyük, ailesi namaz öncesi ve sonrası taziyeleri kabul etti.


Derepazarı kirazdağı köyü Merkez Camiin de ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazına; Rize Valisi Kemal Çeber, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Hakan Dedebağı, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, AKPARTİ İl Başkanı İshak Alim, Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim Sivil toplum Kuruluşları ilçe ve belde belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, merhumenin Ailesi ve sevenleri katıldı.


Merhume Sadiye Büyük’ün cenaze namazının ardından naaşı, namaz sonrası dualar eşliğinde aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi