BAKAN AÇIKLADI 3600 KİMLERİ KAPSIYOR

Türkiye 01.06.2022 - 12:31, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2619+ kez okundu.
 

BAKAN AÇIKLADI 3600 KİMLERİ KAPSIYOR

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 3600 ek göstergenin kapsamının belirlendiğini ifade etti. Bakan Bilgin, 3600 ek göstergeden faydalanacak meslekleri açıkladı...   Milyonlarca memur ve yüz binlerce memur emeklisinin mali haklarını ilgilendiren 3600 ek gösterge düzenlemesinde sona gelindi. Hazine ve Maliye Bakanlığı kamu çalışanlarının refahını arttırmak için gerekli bütçe çalışmasını bitirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacak düzenlemeyle ilgili Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den açıklama geldi. Çalışma Bakanı Vedat Bilgin, 3600 ek göstergenin kapsamının belirlendiğini ifade etti. Bakan Bilgin'in verdiği bilgiye göre, 3600 ek gösterge polis, hemşire, din görevlisi ve diğer meslek gruplarını kapsıyor.

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 3600 ek göstergenin kapsamının belirlendiğini ifade etti. Bakan Bilgin, 3600 ek göstergeden faydalanacak meslekleri açıkladı...
 

Milyonlarca memur ve yüz binlerce memur emeklisinin mali haklarını ilgilendiren 3600 ek gösterge düzenlemesinde sona gelindi. Hazine ve Maliye Bakanlığı kamu çalışanlarının refahını arttırmak için gerekli bütçe çalışmasını bitirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacak düzenlemeyle ilgili Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den açıklama geldi.


Çalışma Bakanı Vedat Bilgin, 3600 ek göstergenin kapsamının belirlendiğini ifade etti. Bakan Bilgin'in verdiği bilgiye göre, 3600 ek gösterge polis, hemşire, din görevlisi ve diğer meslek gruplarını kapsıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi