Artvin’de yanan 3 katlı otelin sahibi: Mağduruz, yapacak hiçbir şeyimiz yok

ARTVİN 13.07.2022 - 11:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2297+ kez okundu.
 

Artvin’de yanan 3 katlı otelin sahibi: Mağduruz, yapacak hiçbir şeyimiz yok

ARTVİN'de, 3 gün önce çıkan yangında kullanılamaz hale gelen otelin sahibi Bülent Polat, "Otelimiz 2004 yılında cumhurbaşkanımız tarafından açılmıştı.   Şu anda mağduruz ve yapacak hiçbir şeyimiz yok. Devlet büyüklerimizden destek bekliyoruz” dedi. Yusufeli ilçesi Kananet Mahallesi'nde 10 Temmuz’da, 3 katlı otelin çatı kısmında, öğle saatlerinde, belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevler, rüzgarın etkisiyle tüm binayı sardı. Müşterisi olmayan otelin personeli de dışarı çıktı. İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye, sağlık, jandarma, Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri ile Yusufeli'nin yeni yerleşim yeri inşaatındaki arazözler sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle 3 bloktan oluşan oteldeki yangın, 2,5 saatte söndürüldü. Otelin büyük oranda kullanılamaz hale geldiği yangının çıkış nedeni araştırılıyor.  Otelin sahibi Bülent Polat, “Yangın sırasında otel kapalı olduğu için biz dışarıdaydık. Oteldeki yangını komşular haber verdi. Yangın ahşap tarafta başlamıştı, bir anda yükseldi. İtfaiye ekipleri ile birlikte vatandaşlarda müdahale etmeye çalıştı, kurtarabildiğimizi kurtardık ama şu anda otelin kullanılabilecek bir durumu yok. Otelimiz 2004 yılında cumhurbaşkanımız tarafından açılmıştı. Şu anda mağduruz ve yapacak hiçbir şeyimiz yok. Devlet büyüklerimizden destek bekliyoruz” dedi.

ARTVİN'de, 3 gün önce çıkan yangında kullanılamaz hale gelen otelin sahibi Bülent Polat, "Otelimiz 2004 yılında cumhurbaşkanımız tarafından açılmıştı.

 

Şu anda mağduruz ve yapacak hiçbir şeyimiz yok. Devlet büyüklerimizden destek bekliyoruz” dedi. Yusufeli ilçesi Kananet Mahallesi'nde 10 Temmuz’da, 3 katlı otelin çatı kısmında, öğle saatlerinde, belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevler, rüzgarın etkisiyle tüm binayı sardı. Müşterisi olmayan otelin personeli de dışarı çıktı. İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye, sağlık, jandarma, Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri ile Yusufeli'nin yeni yerleşim yeri inşaatındaki arazözler sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle 3 bloktan oluşan oteldeki yangın, 2,5 saatte söndürüldü. Otelin büyük oranda kullanılamaz hale geldiği yangının çıkış nedeni araştırılıyor.  Otelin sahibi Bülent Polat, “Yangın sırasında otel kapalı olduğu için biz dışarıdaydık. Oteldeki yangını komşular haber verdi. Yangın ahşap tarafta başlamıştı, bir anda yükseldi. İtfaiye ekipleri ile birlikte vatandaşlarda müdahale etmeye çalıştı, kurtarabildiğimizi kurtardık ama şu anda otelin kullanılabilecek bir durumu yok. Otelimiz 2004 yılında cumhurbaşkanımız tarafından açılmıştı. Şu anda mağduruz ve yapacak hiçbir şeyimiz yok. Devlet büyüklerimizden destek bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi