ANALİG'DE RİZE'NİN BÜYÜK BAŞARISI

Spor 11.07.2022 - 11:39, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1943+ kez okundu.
 

ANALİG'DE RİZE'NİN BÜYÜK BAŞARISI

ANALİG Rafting’de de Rize Başarısı Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) rafting Türkiye Şampiyonası Erkeklerde Rize ili üçüncü oldu. Şampiyonaya katılan Sporcular karma kadınlar ve erkekler kategorilerde Sprint, Slalom ve Kafa kafaya yarışlarında kürek çekti. Köyceğiz Su Sporları Merkezinde oluşturulan parkurda düzenlenen şampiyonaya Muğla,Ankara Diyarbakır, Sinop, Rize, İstanbul Bingöl ve Tunceli’den 23 takımdan 185 sporcu katıldı. Rize Gençlik ve Spor il Müdürü Gürhan Yıldız yaptığı açıklamasında “ Analig Şampiyonası’nda ilimizi en iyi şekilde temsil eden sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Bizler her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk. Desteklerimizi asla esirgemedik. Tüm ekibi Spor il müdürlüğü olarak tebrik ediyorum” dedi.

ANALİG Rafting’de de Rize Başarısı


Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) rafting Türkiye Şampiyonası


Erkeklerde Rize ili üçüncü oldu.


Şampiyonaya katılan Sporcular karma kadınlar ve erkekler kategorilerde Sprint, Slalom ve Kafa kafaya yarışlarında kürek çekti.


Köyceğiz Su Sporları Merkezinde oluşturulan parkurda düzenlenen şampiyonaya Muğla,Ankara Diyarbakır, Sinop, Rize, İstanbul Bingöl ve Tunceli’den 23 takımdan 185 sporcu katıldı.


Rize Gençlik ve Spor il Müdürü Gürhan Yıldız yaptığı açıklamasında “ Analig Şampiyonası’nda ilimizi en iyi şekilde temsil eden sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Bizler her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk. Desteklerimizi asla esirgemedik. Tüm ekibi Spor il müdürlüğü olarak tebrik ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi