ALEYNA TİLKİ'DEN RİZE'DE TEPKİ ÇEKEN DAVRANIŞ

Rize 02.08.2022 - 18:17, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2262+ kez okundu.
 

ALEYNA TİLKİ'DEN RİZE'DE TEPKİ ÇEKEN DAVRANIŞ

Aleyna Tilki'den tepki çeken paylaşım   Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medyadan yaptığı son paylaşımla hayranlarını şaşırttı. Artvin'deki konserinin ardından Rize'deki Samistal yaylasına çıkan Aleyna Tilki, eline silah alarak ateş etti. Aleyna Tilki, konser için geldiği Artvin'in Arhavi ilçesinde 48'inci Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali'ne katıldı. Festival sonrası Rize'ye gidip, Samistal Yaylası'na çıkan şarkıcı, ayağına yün çorap ve kara lastik giydi, kafasına da poşu bağladı. "BANG BANG" Gezdiği yaylada eline tabanca alıp, ateş eden Tilki, o anlara ait görüntüyü, sosyal medya hesabından 'Bang bang' notuyla paylaştı. Görüntülere tepki yağdı. 

Aleyna Tilki'den tepki çeken paylaşım
 

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medyadan yaptığı son paylaşımla hayranlarını şaşırttı. Artvin'deki konserinin ardından Rize'deki Samistal yaylasına çıkan Aleyna Tilki, eline silah alarak ateş etti.


Aleyna Tilki, konser için geldiği Artvin'in Arhavi ilçesinde 48'inci Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali'ne katıldı. Festival sonrası Rize'ye gidip, Samistal Yaylası'na çıkan şarkıcı, ayağına yün çorap ve kara lastik giydi, kafasına da poşu bağladı.


"BANG BANG"


Gezdiği yaylada eline tabanca alıp, ateş eden Tilki, o anlara ait görüntüyü, sosyal medya hesabından 'Bang bang' notuyla paylaştı. Görüntülere tepki yağdı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi