RİZESPOR'DA SON BOMBA OĞUZ AYDIN

Rizespor’da Oğuz Aydin Bombası

Çaykur Rizespor, Fenerbahçe forması giye 23 yaşındaki kanat oyuncusu Oğuz Aydin’i gündemine aldı. Sezon başında sarı- Lacivertlilere katılan ve Mourinho’nun’ A Planında yer almayan oyuncu için Atmaca’ nın kirala formülünü devreye sokacağı öğrenildi.

Haber: Melda AYSU

Süper Ligde bu sezon Avrupa Kupalarını hedefleyen Çaykur Rizespor yönetimi kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Yeşil- Mavili kurmaylar Teknik Direktör İlhan Palut’ un da transferine onay verdiği Fenerbahçe forması giyen 23 Yaşındaki kanat oyuncusu Oğuz Aydin için Sarı- Lacivertlilerin kapısını çalacağı öğrenildi.

Sezon başında Alanyaspor’ dan Fenerbahçe’ ye  6 Milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan genç oyuncu süper ligde ve Şampiyonlar ligi elemelerinde istediği süreleri alamadı. Teknik Direktör Jose Mourinho’ nu ana planında yer almayan oyuncu için Çaykur Rizespor’ un kiralama teklifini ilettiği ve beklemeye geçtiği öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon Alanyaspor’ da Fatih Tekke ile çok iyi bir çıkış yakalayan Oğuz Aydin 38 maçta 2667 dakika sahada kalırken 13 gol, 11 Asistlik performans ortaya koydu. Güncel piyasa değeri 6 Milyon Euro olan oyuncunun Fenerbahçe ile 2028 yılı yazına kadar sözleşmesi bulunuyor. Bu sezon genç oyuncu Fenerbahçe ile 3 maçta 22 dakika süre alabildi