RİZELİ VATANDAŞIN ŞİKAYETİ VAR. YARDIM İSTİYOR

Rizeli bir vatandaşın haber sitemize e posta oalrak  gönderdiği  şikayetini  yorumsuz olarak yayınlıyoruz.

Çalışmaları ile Rize'de dikkati çeken  İyidere'nin başarılı  Belediye Başkanı Sayın Saffet METE'nın konuya duyarlılık göstereceğini umuyoruz.

İşte Ahmet KANDEMİR isimili Vatandaşın yazdığı şikayetle ilgili açıklaması. Eksisksiz ve imla hatalarını düzeltmeden yayınlıyoruz

Ben Rize İyidere ilçesi çanakçeşme mah.de ikamet eden biri olarak yıllardır köyümüzde çözüm sağlayamadığımız bir yol sorunumuz var..
   

"4 yıl önce  5 veya 6  ev hanesi aralarında anlaşarak belediyenin de desteğiyle ,  araba yolu bile olmayan iki haneyide kapsayacak yeni köy yolu açtırıyorlar.. yolun  bir bölümü  bir köylünün  arazisinden geçtiği için köylü daha sonra ters düştüğü kişilere yolu keyfi olarak kapatmaya  başladı.. geçen yıl yolu kapatan kişinin arazisinde heyelan oldu ve yol araç geçişine kapandı.. yolu kapatan vatandaş  belediyenin desteğiyle  yolu tekrar faliyete alarak  bu yılda çay sezonunda yoldan dilediğini geçirip dilediğini geçirmedi.. belediye başkanın köylünün kendi arazisi olan bölümden yolu kapattığını bilmesine rağmen yinede iş makinası desteği vermesi çok manidar .. çay çifçiliği yapamayan köylüler olarak çüzüm yolu arıyoruz..."

Ahmet KANDEMİR