RİZELİ GENEL BAŞKAN SERT ÇIKTI ONLARIN BİZİMLE SORUNU VAR DEMEKTİR

Genel Başkan Uzun: "Türkiye Cumhuriyeti Ve Atatürk İle Sorunu Olan Herkesin Bizimle Sorunu Var Demektir!"

Milli Parti'nin Rizeli  Genel Başkanı Muhammet Uzun, ülke gündemi, partisinin kuruluş süreci ve gelecekteki hedeflerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk'ün değerlerine sahip çıktıklarını vurgulayan Uzun, bu değerlerle sorunu olanların Milli Parti ile de sorunu olduğunu ifade etti.


Uzun, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: "Biz Milli Parti’yi Cumhuriyetin kuruluşuyla aynı gün, 29 Ekim'de kurmak istedik. Ancak o gün tatil olduğu için 27 Ekim bize uygun görüldü. Yine de, her yıl Milli Parti’nin kuruluş yıl dönümünü Cumhuriyet Bayramı ile birlikte büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk ile sorunu olan herkesin, bizimle de sorunu var demektir. Biz Cumhuriyetin ilkeleriyle, Atatürk'ün hedefleriyle yürüyen bir partiyiz."

Uzun, partisinin yeni olmasına rağmen halk tarafından büyük bir ilgi gördüğünü belirterek, teşkilatlanma çalışmalarının hızla devam ettiğini ifade etti. "Siyaseti çekirdekten geliyoruz, ancak her zaman ekran önünde olmadık. Bu durum, daha fazla çaba göstermemizi gerektiriyor. Ancak Milli Parti, artık herkes tarafından tanınıyor ve halk tarafından büyük bir coşkuyla karşılanıyor. Bu nedenle yapılacak ilk seçimde, Milli Parti’nin güçlü bir şekilde seçime hazır olacağını düşünüyorum" dedi.

Geçmişte Türkiye ittifakının parçası olduklarını hatırlatan uzun ittifakın dağılması sonucunda, kendilerine yapılan tüm ittifak tekliflerine sıcak bakmadıklarını ifade ederek şöyle dedi: "Bizde Milli Parti'nin gücünü milletimize tek başımıza gösterelim diye her hangi bir ittifaka ile seçime girmeyi uygun görmedik ve tüm ittifak tekliflerini geçtiğimiz seçim döneminde red ettik. Önümüzdeki Genel seçimde Milli Parti'nin gücünü ortaya koyarak, necip milletimize güçlü bir siyasi parti olduğumuzu göstermek istiyoruz."

Muhammet Uzun, Milli Parti'nin kuruluş misyonuna değinerek, partisinin milli değerlere ve Türkiye Cumhuriyeti'ne olan bağlılığını yineledi.
Uzun, Türkiye’nin birlik ve beraberliğini savunan bir parti olarak, her zaman halkın çıkarlarını korumak için mücadele edeceklerini vurgulayarak: "Bizim en büyük amacımız, Türkiye'nin geleceğini güvence altına alacak bir yönetim anlayışını hayata geçirmektir. Bu yolda kararlılıkla ilerleyeceğiz ve halkımızın desteğiyle başaracağız." açıklamasında bulundu.