RİZELİ AVUKAT TATİLDE RİZE'DE DÖNER KESEREK DEDE MESLEĞİNİ YAPIYOR

Avukatlarından Fatih Reyhanoğlu Rize’ de Dede ve baba Mesleğini Yapıyor

Çayın ve yağmurun Başkenti Rize’ nin marka isimlerinden Liman Lokantasının Sahibi Ali Rıza Reyhanoğlu’ nun en küçük oğlu olan Av. Fatih Reyhanoğlu İstanbul’ da Avukatlık, Rize’ ye gelince de Dede ve Baba mesleği olan Liman Lokantasında A’ dan Z’ ye her kademede görev yaparak eski ve çocukluk günlerini yaşıyor.

Haber: Faik BAKOĞLU

İlkokulu Rize Kurtuluş okulunda, orta ve liseyi de Rize Anadolu Lisesinde okuyan Fatih Reyhanoğlu 1999 yılında buradan mezun olduktan sonra 2005 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu.

Bir süre İstanbul’ da serbest Avukatlık yapan Fatih Reyhanoğlu yabancı Dil öğrenimi ve Yüksek Lisans için Amerika’ ya gitti. Yıllar sonra ABD’ den tekrar İstanbul- Şişli’ ye dönen Reyhanoğlu serbest Avukatlığa başladı. Basın dostu Av. Fatih Reyhanoğlu şu sıralarda Rize’ ye taşınmanın telaşi içinde bulunuyor

Merhum Dedesi Kemal Reyhanoğlu’ nun vasiyetiyle en geç yılbaşına kadar Rize’ de Avukatlık bürosu açma hedefi içinde olan Av. Fatih Reyhanoğlu, yakında kız çocuk Babası olacağı da öğrenildi.

Ailece Koyu Çaykur Rizespor ve Fanatik Galatasaray’ lı olan Av. Fatih Reyhanoğlu’ nun abileri Faysal ve İsmail Reyhanoğlu’ nun da Üniversite mezunu olmalarına karşın gününün 24 saatin en az 20 saatini Liman Lokantası’nda Müşterilere hizmet vermek için yarışta oldukları görülüyor.

Av. Fatih Reyhanoğlu, “Lokantamızda çocukluktan bugüne kadar her kademede görev yaptım ve halende görev yapmaktan ayrı bir haz alıyorum.Dedemin ve Babamın mesleklerini kardeşlerimle beraber yapmak için ayrı bir sevinç duymaktayım” şeklinde konuşarak duygularını dile getirdi.

Üst düzeyde İngilizce ve Almanca dili bilen Av. Fatih Reyhanoğlu yabancı turistlerle de çok iyi bir diyalog kurabiliyor ve onları Liman Lokantasında konuk ediyor. Basın dostu arkadaşımız ve komşumuz olan Av. Fatih Reyhanoğlu’ nu “tebrik” ediyor ve başarılarının devamlarını diliyoruz.