RİZE'DEN İL KONYAYA İL MÜDÜRÜ. 8 İL MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, üst düzey yöneticilerde değişikliğe gitti. Bakan Murat Kurum’un imzasıyla, birçok il müdürü görevden alınarak merkeze çekildi ve yeni atamalar yapıldı. İşte detaylar:

Bakan Murat Kurum’un imzasını taşıyan atama kararına göre, Ankara Çevre Şehircilik İl Müdürü Türkmen Hacıoğulları da dahil olmak üzere 8 il müdürü görevden alındı. Ankara, Bilecik, Isparta, Çanakkale, Elazığ, Kırklareli, Nevşehir ve Konya il müdürlüklerinde değişiklikler yapıldı.

Merkeze Çekilen İl Müdürleri ve Yeni Atamalar:

Ankara: İl Müdürü Türkmen Hacıoğulları, Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü'ne atanırken yerine TOKİ Şube Müdürü Mustafa Altay Arık getirildi.

Bilecik: Mustafa Budak, Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü'ne atanırken, Edirne İl Müdürü Engin Öztürk, Bilecik İl Müdürü olarak atandı.


Elazığ: İl Müdürü Hikmet Şişecioğlu, Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü'ne atanırken, İl Müdür Yardımcısı Fatih Önalan yeni Elazığ İl Müdürü oldu.

Kırklareli: Ersoy Canbek, Yüksek Fen Kurulu Başkanlığı'na atanırken, Giresun'da Şube Müdür Vekili olarak görev yapan Hatice Özdemir, Kırklareli İl Müdürü olarak atandı.

Nevşehir: İl Müdürü Mustafa Solmaz, Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'ne atanırken, Kırşehir Şube Müdürü Yasemin Demirörs, Nevşehir İl Müdürü olarak görevlendirildi.

Konya: Rize’de Şehir Plancısı olarak görev yapan Fatih Ayaz, Konya İl Müdürü olarak atandı.

Çanakkale ve Isparta: Çanakkale İl Müdürü Bekir Çelen, Isparta İl Müdürü olarak görevlendirilirken, Isparta İl Müdürü Abdullah Borca, Çanakkale’ye atandı.