Ali Koç ve José Mourinho birbirine girdi, küfürler havada uçuştu!

Fenerbahçe'de skandal: Ali Koç ve José Mourinho birbirine girdi, küfürler havada uçuştu!

Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup etmesi büyük kaosa neden oldu. Kadıköy'de Fenerbahçe soyunma odasında yaşanan gerginliklerle ilgili iddialar gündeme geldi. Ali Koç ve José Mourinho arasında tartışma yaşandığından söz ediliyor...

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşılaşmasını sarı-kırmızlılar 3-1'lik skorla kazandı. Böylece Galatasaray ligdeki liderliğini sürdürdü.

Fenerbahçe'de Galatasaray mağlubiyetinin gerginliği yaşanırken Ali Koç ve José Mourinho arasında tartışma yaşandığı ve iki tarafın küfürleştiği iddia edildi. 


DEVRE ARASINDA TARTIŞMA

Gazeteci Harun Muslu, Fenerbahçe soyunma odasında yaşananları aktardı. Muslu; "Fenerbahçe muhabirleri.... Size benden bir haber. Bakalım hanginiz bu olayın üzerine gidecek? Ali Koç devre arasında aşağıya iniyor. Soyunma odasında küfürler edince, Mourinho karşılık veriyor ve tartışma çıkıyor. Bu haberi teyit ettirebileceğiniz bir sürü insan var orada. Haydi bakalım..."  ifadelerini kullandı.


TOPLANTIYA ÇIKMADI

Futbol yorumcusu Ahmet Çakar ise Mourinho’nun basın toplantısına çıkmamasının perde arkasında başka bir gelişme olduğunu söyledi ve “Ali Koç devre arası soyunma odasına inmiş. Mourinho araya girmiş. Mourinho ile Ali Koç arasında çok ciddi gerginlik yaşanmış. Mourinho'nun basın toplantısına çıkmama sebebi Ali Koç ile yaşadığı problem. Mourinho ilk defa özel arabasıyla stattan ayrılmış.” şeklinde konuştu. 

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY