ZEHRA GÜNEŞ. HEM SADE HEM ÇEKİCİ

VakıfBank Voleybol Takımı ve Filenin Sultanları'nın yıldızı Zehra Güneş yaşadığı sakatlıklarla geçirdiği şanssız bir yazın ardından, şu sıralar tedavisine devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde takımının sakatlığı hakkında açıklama yaptığı Zehra Güneş, yakın arkadaşı Melissa Vargas'la bir düğüne katıldı. Güneş sade ve çekici tarzıyla tüm bakışları üzerine topladı.

Türkiye'de voleybolun son dönemde yetiştirdiği en büyük yıldızlardan biri olan Zehra Güneş, son derece şanssız bir yaz dönemini geride bıraktı. Milletler Ligi'nde antrenmanda bir sakatlık geçiren Güneş'in sakatlık süreci böyle başladı.

ŞANSSIZ ZEHRA 

Milletler Ligi'ndeki bu sakatlığı nedeniyle turnuvayı, Paris 2024'te oynayabilmek için yarıda bırakan Güneş, Paris 2024 Yaz Olimpiyatları için sıkı çalıştı ama sakatlığı nedeniyle bacağını saran bir aparatla oynamak zorunda kaldı.

VAKIFBANK'TAN AÇIKLAMA 

Zehra Güneş'in sakatlığına dair en net açıklama ise kulübü VakıfBank'tan geldi. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

DÖNMESİ ZAMAN ALACAK 

"Sporcumuz Zehra Güneş’in sol dizinde menisküs ve kıkırdak zedelenmesine bağlı bir sakatlık tespit edilmiştir. Yapılan tetkikler sonrasında tedavisine başlanan Güneş’in durumu 3 hafta süresince sağlık ekibimizce takip edilmiştir. Son kontrollerin ardından sakatlığında olumlu yönde ilerleme gözlemlenen sporcumuz, 3 Eylül itibarıyla takımla hafif çalışmalara başlamıştır. Zehra Güneş’in yaklaşık 3 hafta sonra takım antrenmanlarının tamamına katılması beklenmekte olup Ekim ayının ikinci haftasından itibaren sahalara dönmesi beklenmektedir."

VARGAS'LA DÜĞÜNE KATILDI 

Her ne kadar zor bir sakatlık süreci geçirse de pes etmeyen Güneş, uzun zamandır ortalarda görünmüyordu. Güneş bu kez yakın arkadaşı Melissa Vargas'la katıldığı bir düğünde ortaya çıktı.
Hem sade hem çekici Filenin Sultanlarının yıldızı Zehra Güneş Melissa Vargasla düğüne katıldı tarzıyla güneş gibi parladı

Sevdiklerini bu mutlu günde yalnız bırakmayan Zehra Güneş bir yandan da iddialı, sade ama bir o kadar çekici tarzıyla dikkatli bakışları da üzerine toplamayı başardı.

'GÜNEŞ' GİBİ PARLADI 

Arkadaşının düğününe katılan Güneş, fotoğraf isteklerini de geri çevirmedi. Zehra Güneş'in annesiyle verdiği pozlara beğeni yağarken tarzı da dikkat çekti.
Hem sade hem çekici Filenin Sultanlarının yıldızı Zehra Güneş Melissa Vargasla düğüne katıldı tarzıyla güneş gibi parladı

Güzel voleybolcuya "Hem bu kadar sade hem bu kadar güzel nasıl olabilirsin", "Hem çekici hem sade", "Ya çok güzelsin", "Ülkenin en güzel voleybolcusu" yorumları yağdı.