Gözler sadece Zehra Güneş'i gördü

Gözler sadece Zehra Güneş'i gördü: Güzelliğiyle yine reklamın önüne geçti!

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın dikkat çeken isimlerinden Zehra Güneş, milli takımla sponsorluk anlaşması olan otomobil markası için objektif karşısına geçti. Beyaz elbisesiyle boy gösteren yıldız isim yine göz kamaştırdı. Otomobilden çok Zehra Güneş konuşuldu.

BEYAZ ELBİSESİYLE GÖZ KAMAŞTIRDI

A Milli Kadın Takımı Sporcusu Zehra Güneş de iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “1,5 yıldır elektrikli araç sponsorum olan Mercedes-Benz, milli takımlarımızın ana sponsoru şimdi. Ana sponsorum Mercedes-Benz, maçlardan sonra sonuç ne olursa olsun yanımızda oluyor.
'Bunu bana her an hissettiriyorlar. İnanıyorum ki bu, bizim milli takımımızda da devam edecek. Sağladıkları katkı, içten yaklaşım için Mercedes-Benz ve beni asla yalnız bırakmayan Mercedes-Benz ekibine teşekkür ediyorum.' sözleriyle dikkat çekmişti. ,


BEĞENİ YAĞDI

Zehra Güneş markayla yeni bir çekim gerçekleştirdi. Biribirinden güzel karelerin paylaşıldığı gönderiye 'Yıldızlararası bir uyum' notu düşüldü. Arabadan çok Zehra Güneş'in ilgi gördüğü reklama beğeni ve yorum yağdı. 

 

ZEHRA GÜNEŞ KİMDİR?

7 Temmuz 1999 İstanbul Kartal doğumlu olan Zehra Güneş, voleybola 12 yaşında VakıfBank'ta başladı. İki sene üst üste hem yıldız kategorisinde hem gençlerde Türkiye şampiyonluğu yaşadı. 15 yaşındayken 2. Lig takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde bir sezon kiralık olarak forma giydi. Aynı sezon hem PAF takım hem de genç takımda Türkiye Şampiyonluğu yaşadı. 2015-2016 sezonu VakıfBank'ın 3. Lig'den 2. Lig'e şampiyon olarak yükselen ikinci takımında forma giydi. 2016-2017 sezonunda Beşiktas'a kiralanan Zehra, sezon sonunda VakıfBank Genç Takımı'yla yeniden Türkiye Şampiyonu oldu. 2017-2018 sezonundan bu yana VakıfBank A Takımı'nda oynayan Zehra Güneş, sarı-siyahlı formayla 3 FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası, 3 CEV Şampiyonlar Ligi, 4 Türkiye Ligi, 3 Kupa Voley ve 2 Şampiyonlar Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Zehra Güneş, Yıldız Milli Takımı'yla dünya dördüncülüğü, Balkan ve EYOF şampiyonluğu, Genç Milli Takım formasıyla Avrupa üçüncülüğü, dünya dördüncülüğü, 23 Yaş Altı Milli Takımı'yla da dünya şampiyonluğu yaşadı. 1999 doğumlu orta oyuncu, A Milli Takım formasıyla 2018 FIVB Miletler Ligi ve 2019 Avrupa Şampiyonası'nda bronz madalya kazandı. Zehra Güneş, 2020 Tokyo Olimpiyat Elemeleri'nde birinci olarak 2020 Tokyo Olimpiyatları biletini kazanan Filenin Sultanları'nın kadrosunda yer aldı ve Olimpiyat Oyunları’nda mücadele etti. Türkiye A Kadın Milli Takımı, 2023 FIVB Milletler Ligi’nde ve 2023 Avrupa Şampiyonası’nda altın madalya kazanırken; Zehra Güneş iki turnuvanın da en iyi orta oyuncusu oldu.

Kaynak: DEMET SAROVA