BİRAZ EMPATİ BIRAZ DUYARLILIK.

Rize Merkez Portakallik mahallesindeki belediyenin hizmete açtığı  sosyal tesisleri ile çimlendirilmiş dinlenme alanlarında belediyenin temizlik emektarları her gün, çimler içindeki çekirdek ve izmaritleri temizliyor.    
Özellikle yağmurlu havalardan sonra süpürge ile çimler arasındaki çekirdek ve izmaritlerin temizlenmesinin zor olduğunu ifade eden emekçiler,Sosyal tesislerde satılan çekirdek gibi kabuklu yiyecek alanlara,işletmelerden  boş poşette verildiğini belirterek, lütfen hemşehrilerimizden biraz empati istediklerini, gerçekten çimler arasındaki çekirdek kabuklarının temizlenmesinin zor olduğunu, arzu ettiğimiz  temizliği yapabilmeleri için vatandaşlarımızdan temizlik konusunda  yardım beklediklerini belirttiler.      
Haber merkezimizin Rize Belediye Başkanı Rahmi METİN i aradığımızda başkanın  konu hakkında bilgisi olduğunu, temizlik kompresör ü aldıklarını fakat yagmurlardan sonra yapilan temizlik çalışmalarinda kompresör tam randıman temizlik  çekimi yapamadığını belirterek ,alınan kompresör ün gücünü artiracaklarini belirterek, vatandaşlarımıza daha temiz Rize için emekçi arkadaşlarla çalıştıklarını ifade etti.   Haber: Bayram Arif TURAN.