BAŞKAN UZUN CHP'Lİ BAŞKANA ATEŞ PÜSKÜRDÜ

AK Parti'l iZMİR kARABAĞLAR İlçe Başkanı Hüseyin Uzun'dan TOKİ açıklaması

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Hüseyin Uzun, Karabağlar Belediyesinin itirazları nedeniyle 100 bin sosyal konut projesinin başlayamadığını söyledi.

iZMİR Siyasetinin sevilen ve dürüst simalarından biriolan Hüseyin UZUN   2019' yılında  Toplu Konut İdaresi'nce  tarafından İzmir Karabağlar'da  planlanan 100 bin sosyal konut projesinin, Karabağlar Belediyesinin 4. kez plan ve ihalelere yapmış olduğu itiraz ve açmış olduğu davalar nedeniyle başlayamadığını ifade etti

Uzun, Karabağlar Belediye Başkanı Sayın Helil İnay Kınay'ın, TOKİ'Nin bu dev projesine  karşı çıktığını ifade ederek  , "CHP zihniyeti 2009 yılından beri hem kentsel dönüşüme ve yatırımlara karşı çıkarak, kentsel dönüşüme 'rantsal dönüşüm' diyerek, halkımızı her zaman hem korkutmuş, hem de kandırmıştır. Belediye Başkanı Sayın Kınay, İzmir’de depreme karşı en riskli binaların bulunduğu Karabağlar  ilçesinde  yaşadığımızı unutmayınız. Sizlere kalsaydı, İzmir’imize bugün en büyük hizmeti veren iki büyük proje olan Konak ve Sabuncubeli tünelleri olmayacaktı. AK Parti hükümetimizin kararlı iradesiyle, halkımızın menfaatleri her şeyin üstünde tutularak, bu hizmetler gerçekleştirilmiştir. Bugün değil izmir'de Türkiye'de bu hizmetlerden memnun olmayan bir kişi yoktur."  diyerek Belediye Başanının halkın menfaatine olan işlerde  destek vermesi gerektiğini söyledi.