Zonguldak'ta, sokağa çıkma yasağı öncesi hareketlilik

Karadeniz 17.04.2020 - 13:45, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2739+ kez okundu.
 

Zonguldak'ta, sokağa çıkma yasağı öncesi hareketlilik

ZONGULDAK'ta, 2 günlük sokağa çıkma yasağına saatler kala kent merkezinde hareketlilik gözlendi.   Caddede gezen polis ekipleri, sosyal mesafe kuralına uyulması için denetimde bulundu. İçişleri Bakanlığı'nın genelgesiyle araç giriş ve çıkışının yasaklandığı Zonguldak'ta, il sınırlarında polis ve jandarmanın başlattığı denetimler sürdürülüyor. İl Pandemi Kurulu'nun 7 Nisan'da aldığı kararla ilçeler arasında geçişlerde başlatılan kontrollere de devam ediliyor. Zonguldak ile 30 büyükşehirde hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma yasağı öncesi ise kent merkezinin kalabalık olduğu gözlendi. Polis ekipleri, megafonla halka evde kalmaları konusunda uyarılarda bulundu. İhtiyaçları için uzun süre sonra kent merkezine geldiğini söyleyen Ramazan Uçar, "Devletin almış olduğu bir karar. Devlet ne karar aldıysa herkesin uyması gerekir. Sokağa çıkma yasağı öncesi ihtiyaçlarımız vardı. Onlar için kent merkezine geldim. Tekrar evime döneceğim. Kanunen ne emrediliyorsa herkesin ona uyması gerekir" dedi. 

ZONGULDAK'ta, 2 günlük sokağa çıkma yasağına saatler kala kent merkezinde hareketlilik gözlendi.

 

Caddede gezen polis ekipleri, sosyal mesafe kuralına uyulması için denetimde bulundu. İçişleri Bakanlığı'nın genelgesiyle araç giriş ve çıkışının yasaklandığı Zonguldak'ta, il sınırlarında polis ve jandarmanın başlattığı denetimler sürdürülüyor. İl Pandemi Kurulu'nun 7 Nisan'da aldığı kararla ilçeler arasında geçişlerde başlatılan kontrollere de devam ediliyor. Zonguldak ile 30 büyükşehirde hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma yasağı öncesi ise kent merkezinin kalabalık olduğu gözlendi. Polis ekipleri, megafonla halka evde kalmaları konusunda uyarılarda bulundu. İhtiyaçları için uzun süre sonra kent merkezine geldiğini söyleyen Ramazan Uçar, "Devletin almış olduğu bir karar. Devlet ne karar aldıysa herkesin uyması gerekir. Sokağa çıkma yasağı öncesi ihtiyaçlarımız vardı. Onlar için kent merkezine geldim. Tekrar evime döneceğim. Kanunen ne emrediliyorsa herkesin ona uyması gerekir" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi