Zonguldak'ta sokağa çıkan çocuklar güvercinleri besledi

Karadeniz 20.05.2020 - 13:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2326+ kez okundu.
 

Zonguldak'ta sokağa çıkan çocuklar güvercinleri besledi

ZONGULDAK'ta, koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında ikinci kez dışarı çıkan çocuklar, güvercinleri besledi.   Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan 0-14 yaş grubundaki çocuklara, bugün 11.00 -15.00 saatleri arasında ikinci kez dışarı çıkma izni verildi. Saat 11.00'de, sahil yürüyüş yolu ile parklara gelen çocuklar, gönüllerince eğlendi. Gazipaşa Caddesi ve Liman Caddesi'ndeki yürüyüş yolunda da yoğunluk oluştu.    Çocuklar, Şehitler Parkı'ndaki güvercinleri besledi.  Polis ekipleri, aileleri sosyal mesafe kurallarına uymaları yönünde uyardı. 

ZONGULDAK'ta, koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında ikinci kez dışarı çıkan çocuklar, güvercinleri besledi.

 

Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan 0-14 yaş grubundaki çocuklara, bugün 11.00 -15.00 saatleri arasında ikinci kez dışarı çıkma izni verildi. Saat 11.00'de, sahil yürüyüş yolu ile parklara gelen çocuklar, gönüllerince eğlendi. Gazipaşa Caddesi ve Liman Caddesi'ndeki yürüyüş yolunda da yoğunluk oluştu. 

 

Çocuklar, Şehitler Parkı'ndaki güvercinleri besledi.  Polis ekipleri, aileleri sosyal mesafe kurallarına uymaları yönünde uyardı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi