Zonguldak'ta 65 yaş ve üstü, güzel havanın keyfini çıkardı

Karadeniz 10.05.2020 - 13:45, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2726+ kez okundu.
 

Zonguldak'ta 65 yaş ve üstü, güzel havanın keyfini çıkardı

ZONGULDAK'ta 65 yaş ve üzeri vatandaşlar, 4 saatlik sokağa çıkma izniyle park ve sahillere giderek güzel havada gezdi. Kentin en işlek caddesi Gazipaşa başta olmak üzere, sahil yürüyüş yolu ve birçok noktada 65 yaş ve üzeri vatandaşların dışarı çıkacak olmalarından dolayı park ve banklar, belediyeler tarafından dün dezenfekte edildi. Sokağa çıkıp dolaşmayı özleyen 65 yaş üstü vatandaşlar, sıcak havayı fırsat bilerek sokağa çıktı. Gazipaşa Caddesi ve sahil yürüyüş yolunda bankalarda oturan vatandaşlar, güzel havanın tadını çıkardı. Uygulamadan memnun olduklarını söyleyen vatandaşlar, tedbirleri aksatmayacaklarını söyledi.   ALAPLI'DA SAHİLLER DOLDU   Alaplı’da sokağa çıkan 65 yaş üzeri vatandaşlar, sahil yürüyüş parkı ve ilçe merkezinde gezerek güzel havanın keyfini sürdü. Vatandaşların sosyal mesafeyi koruyarak gezmesi dikkat çekti. 66 yaşındaki Mehmet Altay, koronavirüs nedeniyle 2 aydır evden çıkmadığını temiz havanın kendisine iyi geldiğini söyledi.

ZONGULDAK'ta 65 yaş ve üzeri vatandaşlar, 4 saatlik sokağa çıkma izniyle park ve sahillere giderek güzel havada gezdi. Kentin en işlek caddesi Gazipaşa başta olmak üzere, sahil yürüyüş yolu ve birçok noktada 65 yaş ve üzeri vatandaşların dışarı çıkacak olmalarından dolayı park ve banklar, belediyeler tarafından dün dezenfekte edildi. Sokağa çıkıp dolaşmayı özleyen 65 yaş üstü vatandaşlar, sıcak havayı fırsat bilerek sokağa çıktı. Gazipaşa Caddesi ve sahil yürüyüş yolunda bankalarda oturan vatandaşlar, güzel havanın tadını çıkardı. Uygulamadan memnun olduklarını söyleyen vatandaşlar, tedbirleri aksatmayacaklarını söyledi.

 

ALAPLI'DA SAHİLLER DOLDU

 

Alaplı’da sokağa çıkan 65 yaş üzeri vatandaşlar, sahil yürüyüş parkı ve ilçe merkezinde gezerek güzel havanın keyfini sürdü. Vatandaşların sosyal mesafeyi koruyarak gezmesi dikkat çekti. 66 yaşındaki Mehmet Altay, koronavirüs nedeniyle 2 aydır evden çıkmadığını temiz havanın kendisine iyi geldiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi