Zonguldak merkezli 6 ilde FETÖ operasyonu: 13 gözaltı

Güncel 18.06.2019 - 17:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2839+ kez okundu.
 

Zonguldak merkezli 6 ilde FETÖ operasyonu: 13 gözaltı

 ZONGULDAK merkezli 6 ilde terör örgütü FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda, KHK ile mesleklerinden ihraç edilen öğretim görevlisi, doktor, polis ve öğretmenlerin aralarında bulunduğu 13 şüpheli gözaltına alındı. Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı’nca terör örgütü FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 'Bylock kullanıcısı oldukları tespit edilen ve örgütsel faaliyetlerde yer aldıkları' belirlenen 13 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.   Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri de Zonguldak, İstanbul, Konya, Karaman, Ankara ve Manisa'da eş zamanlı operasyon düzenledi.  Operasyonda aralarında KHK ile meslekten ihraç edilen polis, öğretmen, doktor ve araştırma görevlileri ile memur ve özel sektör çalışanlarının bulunduğu 13 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen belgelere el konuldu. 

 ZONGULDAK merkezli 6 ilde terör örgütü FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda, KHK ile mesleklerinden ihraç edilen öğretim görevlisi, doktor, polis ve öğretmenlerin aralarında bulunduğu 13 şüpheli gözaltına alındı. Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı’nca terör örgütü FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 'Bylock kullanıcısı oldukları tespit edilen ve örgütsel faaliyetlerde yer aldıkları' belirlenen 13 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

 

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri de Zonguldak, İstanbul, Konya, Karaman, Ankara ve Manisa'da eş zamanlı operasyon düzenledi.  Operasyonda aralarında KHK ile meslekten ihraç edilen polis, öğretmen, doktor ve araştırma görevlileri ile memur ve özel sektör çalışanlarının bulunduğu 13 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen belgelere el konuldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi