Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek ve yarı final kuraları çekildi

24.01.2020 - 15:40, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2623+ kez okundu.
 

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek ve yarı final kuraları çekildi

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turu maçlarının tamamlanmasının ardından çeyrek finalistler netleşmişti. Çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri de TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapılan kura çekimi ile belli oldu.   İŞTE ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ 1. EŞLEŞME: TRABZONSPOR - BB ERZURUMSPOR 2. EŞLEŞME: GMG KIRKLARELİSPOR - FENERBAHÇE 3. EŞLEŞME: ANTALYASPOR - DEMİR GRUP SİVASSPOR 4. EŞLEŞME: AYTEMİZ ALANYASPOR - GALATASARAY YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ DE BELLİ OLDU Trabzonspor-BB Erzurumspor eşleşmesinin galibi ile Kırklarelispor-Fenerbahçe eşlemesinin galibi; Antalyaspor-Sivasspor eşleşmesinin galibi ile de Alanyaspor-Galatasaray eşleşmesinin galibi yarı finalde karşı karşıya gelecek. MAÇ TAKVİMİ Kupada çeyrek final ilk maçları 4, 5 ve 6 Şubat'ta, rövanş karşılaşmaları ise 11, 12 ve 13 Şubat'ta oynanacak. Yarı final ilk müsabakaları 3, 4 veya 5 Mart'ta, rövanş maçları da 21, 22 veya 23 Nisan'da yapılacak. Türkiye Kupası'nda final müsabakası ise 21 Mayıs'ta oynanacak.

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turu maçlarının tamamlanmasının ardından çeyrek finalistler netleşmişti. Çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri de TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapılan kura çekimi ile belli oldu.
 

İŞTE ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ


1. EŞLEŞME: TRABZONSPOR - BB ERZURUMSPOR

2. EŞLEŞME: GMG KIRKLARELİSPOR - FENERBAHÇE

3. EŞLEŞME: ANTALYASPOR - DEMİR GRUP SİVASSPOR

4. EŞLEŞME: AYTEMİZ ALANYASPOR - GALATASARAY


YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ DE BELLİ OLDU


Trabzonspor-BB Erzurumspor eşleşmesinin galibi ile Kırklarelispor-Fenerbahçe eşlemesinin galibi; Antalyaspor-Sivasspor eşleşmesinin galibi ile de Alanyaspor-Galatasaray eşleşmesinin galibi yarı finalde karşı karşıya gelecek.


MAÇ TAKVİMİ

Kupada çeyrek final ilk maçları 4, 5 ve 6 Şubat'ta, rövanş karşılaşmaları ise 11, 12 ve 13 Şubat'ta oynanacak. Yarı final ilk müsabakaları 3, 4 veya 5 Mart'ta, rövanş maçları da 21, 22 veya 23 Nisan'da yapılacak. Türkiye Kupası'nda final müsabakası ise 21 Mayıs'ta oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi