Zile Kaymakam Ant'tan şehit ailesine ziyaret

Karadeniz 01.07.2019 - 15:57, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2888+ kez okundu.
 

Zile Kaymakam Ant'tan şehit ailesine ziyaret

 TOKAT'ın Zile ilçesi Kaymakamı Kubilay Ant, 3 yıl önce Hakkari'nin Çukurca ilçesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Naci Yavuz'un Evrenköy'de yaşayan ailesini ziyaret etti.  Zile Kaymakamı Kubilay Ant, 2016 yılında Hakkari’nin Çukurca ilçesinde Dağbaşı bölgesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Naci Yavuz'un ailesini ziyaret etti.   Şehit ailesi ile yakından ilgilenen Kaymakam Ant, "Devletimiz ve milletimiz şehitlerimizin emanetlerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecek. Sizlerin hizmetinizdeyiz, bu vesileyle vatandaşımızın güvenliği, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını feda etmiş kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.  

 TOKAT'ın Zile ilçesi Kaymakamı Kubilay Ant, 3 yıl önce Hakkari'nin Çukurca ilçesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Naci Yavuz'un Evrenköy'de yaşayan ailesini ziyaret etti.  Zile Kaymakamı Kubilay Ant, 2016 yılında Hakkari’nin Çukurca ilçesinde Dağbaşı bölgesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Naci Yavuz'un ailesini ziyaret etti.

 

Şehit ailesi ile yakından ilgilenen Kaymakam Ant, "Devletimiz ve milletimiz şehitlerimizin emanetlerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecek. Sizlerin hizmetinizdeyiz, bu vesileyle vatandaşımızın güvenliği, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını feda etmiş kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi