Zarf içinde notlar bırakıp intihar etti

Karadeniz 13.05.2019 - 19:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2439+ kez okundu.
 

Zarf içinde notlar bırakıp intihar etti

BOLU'da, Oğuzhan Özmen (26) oturduğu apartmanın boşluğunda başına dayadığı silahı ateşleyerek intihar etti. Özmen, 3 zarfın içerisinde not bıraktı.   Olay, saat 17.30 sıralarında Tabaklar Mahallesi Uygur Sokak'ta meydana geldi. Apartmanda oturan,  Oğuzhan Özmen, apartman boşluğunda iddiaya göre başına tabanca ile ateş açtı. Silah sesini duyan komşular, apartman boşluğunda Oğuzhan Özmen'i kanlar içerisinde buldu. Durum, polise bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Oğuzhan Özmen'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis olay yerinde incelemelerde bulundu. Yapılan incelemede 3 kapalı zarfa koyulmuş halde not bulundu. Notların konulduğu zarfların Cumhuriyet Savcısının incelemesiyle açılacağı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.   ARKADAŞININ BAŞINA BİR ŞEY GELDİ SANDI   Bu arada olay yerine gelen genç kız, polisleri ve ambulansı görünce apartmanda oturan arkadaşının başına bir şey geldiğini sanarak panik yaşadı. Genç kız, arkadaşını karşısında görünce sarılarak, 'Sana bir şey oldu sandım, çok korktum' dedi. 

BOLU'da, Oğuzhan Özmen (26) oturduğu apartmanın boşluğunda başına dayadığı silahı ateşleyerek intihar etti. Özmen, 3 zarfın içerisinde not bıraktı.

 

Olay, saat 17.30 sıralarında Tabaklar Mahallesi Uygur Sokak'ta meydana geldi. Apartmanda oturan,  Oğuzhan Özmen, apartman boşluğunda iddiaya göre başına tabanca ile ateş açtı. Silah sesini duyan komşular, apartman boşluğunda Oğuzhan Özmen'i kanlar içerisinde buldu. Durum, polise bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Oğuzhan Özmen'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis olay yerinde incelemelerde bulundu. Yapılan incelemede 3 kapalı zarfa koyulmuş halde not bulundu. Notların konulduğu zarfların Cumhuriyet Savcısının incelemesiyle açılacağı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

ARKADAŞININ BAŞINA BİR ŞEY GELDİ SANDI

 

Bu arada olay yerine gelen genç kız, polisleri ve ambulansı görünce apartmanda oturan arkadaşının başına bir şey geldiğini sanarak panik yaşadı. Genç kız, arkadaşını karşısında görünce sarılarak, 'Sana bir şey oldu sandım, çok korktum' dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi