YÜKSEK HIZLI TREN ÜCRETLERİ ZAMLANDI

Türkiye 22.01.2020 - 19:06, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1781+ kez okundu.
 

YÜKSEK HIZLI TREN ÜCRETLERİ ZAMLANDI

TCDD, Yüksek Hızlı Tren seferlerinde 30 günlük abonman bilet ücretlerine  zam yaptı. Eskişehir-Ankara, Ankara-Konya arası abonman ücretleri yüksek  oranda zamlandı.   Yapılan zamdan en çok günübirlik Ankara'ya giden memurların ve öğrencilerin etkileneceği tahmin ediliyor. Eskişehir-Ankara hattında çalışanların ve öğrencilerin tercih ettiği 30 günlük abonman bileti 480 liradan bin 687 liraya çıktığı. İnternet ve mobil satış kanallarına uygulanan yüzde 1,5 indirimin ise kaldırıldığı öğrenildi. ZAMLA BİRLİKTE İNDİRİMLER DE KALDIRILDI TCDD tarafından abonman biletlere yapılan zamma göre fiyatlar şu şekilde oldu: Ankara-Polatlı 220 TL'den 877 TL'ye çıktı. Ankara-Eskişehir, Ankara-Konya 480 TL'den bin 687'ye çıktı. Polatlı-Eskişehir 352'den bin 260 TL'ye çıktı. Ankara-İstanbul 2 bin 100 TL'den 3 bin 847 TL'ye çıktı. Yapılan zamlarla birlikte bazı indirimlerin de kaldırıldığı öğrenildi. Business sınıfta tüm ticari indirimler ve ücretsiz seyahat hakkına sahip yolculardan alınan mevki farkı ücretleri kaldırıldı. Business vagondan bilet alacak tüm yolculardan indirimli/ücretsiz seyahat kartlarına bakılmaksızın business sınıf tam ücreti alınacak. İnternet ve mobil satış kanallarına uygulanan yüzde 1,5 indirim kaldırıld

TCDD, Yüksek Hızlı Tren seferlerinde 30 günlük abonman bilet ücretlerine  zam yaptı. Eskişehir-Ankara, Ankara-Konya arası abonman ücretleri yüksek  oranda zamlandı.
 

Yapılan zamdan en çok günübirlik Ankara'ya giden memurların ve öğrencilerin etkileneceği tahmin ediliyor. Eskişehir-Ankara hattında çalışanların ve öğrencilerin tercih ettiği 30 günlük abonman bileti 480 liradan bin 687 liraya çıktığı.


İnternet ve mobil satış kanallarına uygulanan yüzde 1,5 indirimin ise kaldırıldığı öğrenildi.


ZAMLA BİRLİKTE İNDİRİMLER DE KALDIRILDI

TCDD tarafından abonman biletlere yapılan zamma göre fiyatlar şu şekilde oldu:

Ankara-Polatlı 220 TL'den 877 TL'ye çıktı.

Ankara-Eskişehir, Ankara-Konya 480 TL'den bin 687'ye çıktı.

Polatlı-Eskişehir 352'den bin 260 TL'ye çıktı.

Ankara-İstanbul 2 bin 100 TL'den 3 bin 847 TL'ye çıktı.


Yapılan zamlarla birlikte bazı indirimlerin de kaldırıldığı öğrenildi. Business sınıfta tüm ticari indirimler ve ücretsiz seyahat hakkına sahip yolculardan alınan mevki farkı ücretleri kaldırıldı.


Business vagondan bilet alacak tüm yolculardan indirimli/ücretsiz seyahat kartlarına bakılmaksızın business sınıf tam ücreti alınacak. İnternet ve mobil satış kanallarına uygulanan yüzde 1,5 indirim kaldırıld

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi