YSK'dan İstanbul İçin tamam mı, devam mı kararı

Siyaset 06.05.2019 - 10:48, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1956+ kez okundu.
 

YSK'dan İstanbul İçin tamam mı, devam mı kararı

YSK İstanbul kararı için toplanacak | Son dakika Tüm gözler Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) çevrildi. YSK'nın 31 Mart seçimlerindeki İstanbul ile ilgili kritik karar için bugün saat 14.30'da toplanması bekleniyor. Piyasaların da kilitlendiği kararın yarın da Çarşamba gününe de kalabileceği konuşuluyor. İstanbul’da seçimlerin yenilenip yenilenmeyeceğine ilişkin kararın bu hafta açıklanması bekleniyor. İktidar, “Seçim yenilensin millet karar versin” derken muhalefet, yeni bir seçime gerek olmadığı görüşünde. YSK BUGÜN TOPLANIYOR Son sözü söyleyecek olan YSK, bugün saat 14.30’da olağanüstü itirazları değerlendirmek için toplanacak. Hazırlanan dosyalar bugün kurul üyelerinin önünde olacak. İddialar, son kez değerlendirilecek ve karar aşamasına geçilecek. YSK nihai kararı 11 üyenin salt çoğunluğuyla alacak. SALI YA DA ÇARŞAMBA Kurulun yarın ya da Çarşamba günü nihai kararını vermesi bekleniyor.

YSK İstanbul kararı için toplanacak | Son dakika

Tüm gözler Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) çevrildi. YSK'nın 31 Mart seçimlerindeki İstanbul ile ilgili kritik karar için bugün saat 14.30'da toplanması bekleniyor. Piyasaların da kilitlendiği kararın yarın da Çarşamba gününe de kalabileceği konuşuluyor.

İstanbul’da seçimlerin yenilenip yenilenmeyeceğine ilişkin kararın bu hafta açıklanması bekleniyor. İktidar, “Seçim yenilensin millet karar versin” derken muhalefet, yeni bir seçime gerek olmadığı görüşünde.

YSK BUGÜN TOPLANIYOR

Son sözü söyleyecek olan YSK, bugün saat 14.30’da olağanüstü itirazları değerlendirmek için toplanacak. Hazırlanan dosyalar bugün kurul üyelerinin önünde olacak. İddialar, son kez değerlendirilecek ve karar aşamasına geçilecek. YSK nihai kararı 11 üyenin salt çoğunluğuyla alacak.

SALI YA DA ÇARŞAMBA

Kurulun yarın ya da Çarşamba günü nihai kararını vermesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi