YOLCU KAPASİTESİ YÜZDE 50 AZALINCA ZAM KAÇINILMAZ OLDU

Rize 26.05.2020 - 12:41, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1656+ kez okundu.
 

YOLCU KAPASİTESİ YÜZDE 50 AZALINCA ZAM KAÇINILMAZ OLDU

Korona virüs tehlikesi dolayısıyla önlem alınarak devam edilen İkizdere-Rize arasında çalışan dolmuş minibüsler fiyatlarına 50 zam yaparken yolcu kapasitesinde de 50 azalmaya gittiler.     kizdere Sınırlı Sorumlu Minibüsçüler Kooperatifi tarafından yapılan yazılı açıklamada Kovid 19 salgını dolayısıyla araç kapasitesinin yarısı kadar yolcu taşınacağından dolayı fiyatlarda mecburi arttığıma gidildiği ve bu uygulamanın salgın olan Korona virüs tehlikesi geçtiğinde sona ereceği belirtildi.     Daha önce 12 TL olan dolmuş ücreti 50 artarak 18 TL ye yükseltildi. Yükselen fiyata karşı minibüslerin yolcu kapasitesinde de 50 indirime gidilerek virüs tehlikesine karşı her koltukta 1 yolcu oturacak şekilde yolcu sayısı yarıya düşürüldü.

Korona virüs tehlikesi dolayısıyla önlem alınarak devam edilen İkizdere-Rize arasında çalışan dolmuş minibüsler fiyatlarına 50 zam yaparken yolcu kapasitesinde de 50 azalmaya gittiler.

   
kizdere Sınırlı Sorumlu Minibüsçüler Kooperatifi tarafından yapılan yazılı açıklamada Kovid 19 salgını dolayısıyla araç kapasitesinin yarısı kadar yolcu taşınacağından dolayı fiyatlarda mecburi arttığıma gidildiği ve bu uygulamanın salgın olan Korona virüs tehlikesi geçtiğinde sona ereceği belirtildi.

   
Daha önce 12 TL olan dolmuş ücreti 50 artarak 18 TL ye yükseltildi. Yükselen fiyata karşı minibüslerin yolcu kapasitesinde de 50 indirime gidilerek virüs tehlikesine karşı her koltukta 1 yolcu oturacak şekilde yolcu sayısı yarıya düşürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi