Yol kenarında oturan arkadaş grubuna otomobilden ateş açıldı: 1 ölü, 2 yaralı

Karadeniz 09.06.2019 - 01:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2697+ kez okundu.
 

Yol kenarında oturan arkadaş grubuna otomobilden ateş açıldı: 1 ölü, 2 yaralı

KASTAMONU'da, yol kenarında alkol alan arkadaş grubuna, seyir halindeki bir otomobilden tabancayla ateş açıldı. Kurşunların isabet ettiği üç kişiden Cevat Ahatoğlu (28) hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Olay, gece saatlerinde kent merkezindeki Saat Kulesi mevkiindeki Kuleli Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, yol kenarında oturup alkol alan Cevat Ahatoğlu, Mert G. ve Seda D.’ye, seyir halindeki bir otomobilden tabancayla ateş açıldı.   Kurşunların hedefi olan 3 arkadaş yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ilk müdahalenin ardından çevre hastanelere kaldırdı. Ağır yaralı olarak Kastamonu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Cevat Ahatoğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mert G. ve Seda D.’nin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polisin, kaçan şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. 

KASTAMONU'da, yol kenarında alkol alan arkadaş grubuna, seyir halindeki bir otomobilden tabancayla ateş açıldı. Kurşunların isabet ettiği üç kişiden Cevat Ahatoğlu (28) hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Olay, gece saatlerinde kent merkezindeki Saat Kulesi mevkiindeki Kuleli Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, yol kenarında oturup alkol alan Cevat Ahatoğlu, Mert G. ve Seda D.’ye, seyir halindeki bir otomobilden tabancayla ateş açıldı.

 

Kurşunların hedefi olan 3 arkadaş yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ilk müdahalenin ardından çevre hastanelere kaldırdı. Ağır yaralı olarak Kastamonu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Cevat Ahatoğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mert G. ve Seda D.’nin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polisin, kaçan şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi