YOL KENARINDAKİ ÇALILAR TUTUŞTU, ULAŞIM AKSADI

Karadeniz 03.08.2020 - 16:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1677+ kez okundu.
 

YOL KENARINDAKİ ÇALILAR TUTUŞTU, ULAŞIM AKSADI

YOL KENARINDAKİ ÇALILAR TUTUŞTU, ULAŞIM AKSADI   TEM yolunun Düzce'nin Kaynaşlı ilçesi mevkisi İstanbul yönünde yol kenarındaki çalılar, iddiaya göre, yoldan geçen araçtan atılan izmarit nedeniyle yandı. Alev alan çalılar ve küçük ağaçlar nedeniyle alanda ufak çaplı yangın çıktı. Bu sırada yükselen dumanlar nedeniyle yolda ulaşım aksadı. Yangına itfaiye ekipleri müdahale ettiği sırada yol, 2 şeride düşürüldü. Bu sırada trafik durma noktasına geldi. İtfaiyecilerin yaklaşık yarım saatlik müdahalesi sonucu yangın söndürüldü. Yangının söndürülmesiyle yolda ulaşım normale döndü. Bayram tatili dönüşü Bolu ve Düzce geçişinde yoğunluk olsa da ulaşım aksamıyor. 

YOL KENARINDAKİ ÇALILAR TUTUŞTU, ULAŞIM AKSADI

 

TEM yolunun Düzce'nin Kaynaşlı ilçesi mevkisi İstanbul yönünde yol kenarındaki çalılar, iddiaya göre, yoldan geçen araçtan atılan izmarit nedeniyle yandı. Alev alan çalılar ve küçük ağaçlar nedeniyle alanda ufak çaplı yangın çıktı. Bu sırada yükselen dumanlar nedeniyle yolda ulaşım aksadı. Yangına itfaiye ekipleri müdahale ettiği sırada yol, 2 şeride düşürüldü. Bu sırada trafik durma noktasına geldi. İtfaiyecilerin yaklaşık yarım saatlik müdahalesi sonucu yangın söndürüldü. Yangının söndürülmesiyle yolda ulaşım normale döndü. Bayram tatili dönüşü Bolu ve Düzce geçişinde yoğunluk olsa da ulaşım aksamıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi