YÖK’ten RTEÜ’nün 9 Programına Onay Çıktı

Eğitim 13.03.2020 - 17:09, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2691+ kez okundu.
 

YÖK’ten RTEÜ’nün 9 Programına Onay Çıktı

Yükseköğretim Kurulu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) bünyesinde 1 Lisans, 2 Ön Lisans ve 6 Yüksek Lisans Programına öğrenci alınmasına onay verdi. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı; 2020-2021 Akademik Yılında Mühendislik Fakültesi Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölümü’ne ilk defa 40 öğrenci alınması ile Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu bünyesinde Çevre Koruma ve Kontrol Programı ile Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Bünyesinde Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programlarının açılmasına onay verdi. Ayrıca, RTEÜ bünyesinde, Eğitim Yönetimi Tezli Yüksek Lisans Programı, Tarla Bitkileri ABD Tezli Yüksek Lisans Programı, Bahçe Bitkileri ABD Tezli Yüksek Lisans Programı, Peyzaj Mimarlığı ABD Tezli Yüksek Lisans Programı, İleri Teknolojiler ABD Tezli Yüksek Lisans Programı ile Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Tezsiz Yüksek Lisans Programlarının açılmasına ve 2020-2021 akademik yılında ilk defa öğrenci alınmasına onay verdi.  

Yükseköğretim Kurulu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) bünyesinde 1 Lisans, 2 Ön Lisans ve 6 Yüksek Lisans Programına öğrenci alınmasına onay verdi.


Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı; 2020-2021 Akademik Yılında Mühendislik Fakültesi Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölümü’ne ilk defa 40 öğrenci alınması ile Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu bünyesinde Çevre Koruma ve Kontrol Programı ile Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Bünyesinde Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programlarının açılmasına onay verdi.


Ayrıca, RTEÜ bünyesinde, Eğitim Yönetimi Tezli Yüksek Lisans Programı, Tarla Bitkileri ABD Tezli Yüksek Lisans Programı, Bahçe Bitkileri ABD Tezli Yüksek Lisans Programı, Peyzaj Mimarlığı ABD Tezli Yüksek Lisans Programı, İleri Teknolojiler ABD Tezli Yüksek Lisans Programı ile Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Tezsiz Yüksek Lisans Programlarının açılmasına ve 2020-2021 akademik yılında ilk defa öğrenci alınmasına onay verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi