Yılmaz'a “İslam Coğrafyasında Terör, Göç ve Mültecilik” kitabını hediye etti.

Rize 16.07.2019 - 19:29, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1829+ kez okundu.
 

Yılmaz'a “İslam Coğrafyasında Terör, Göç ve Mültecilik” kitabını hediye etti.

ESKİ MİLLETVEKİLİ YILMAZ’DAN REKTÖR KARAMAN’A ZİYARET  Rize Eski Milletvekili ve Rize Eski Belediye Başkanı Şevki YILMAZ’dan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüseyin KARAMAN’a ziyaret.   Türkiye’nin tanınmış siyasetçi ve hatiplerinden olan, eğitimci yazar Şevki Yılmaz, Rize Müftülüğü tarafından davet edildiği, İl Geneli Hafızlık İcazet Merasiminin ve ardından Güneysu İlçesinde dün gerçekleşen, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik programı kutlamalarındaki konferansının ardından, memleketi Rize’de bir dizi ziyaretlerde bulundu.  Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüseyin KARAMAN’ı makamında ziyaret edene, Eski Rize Milletvekili ve Rize eski Belediye eğitimci yazar Şevki YILMAZ, “Ülkemizin ve şehrimizin gururu olan Üniversitemiz muhterem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ismiyle güzel Rize’mizin genelinde çok önemli branşlarda, Anadolu’nun her şehrinden RTE Üniversitesini kazanıp ilimize gelen binlerce kıymetli gencimize Yüksek Öğrenim eğitimi vermektedir. Sizlerin her bir öğrenciyi şehrimizin misafiri olarak kabul etmeniz, onların başta kaliteli bir eğitim almaları, eğitimlerini sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ortamda sürdürmeleri çok önem taşımaktadır. Rize’mizin geleceği ve Recep Tayyip Erdoğan isminin önemi noktasında göstermiş olduğunuz gayretle ilgili edindiğim intibadan dolayı başta şahsınıza, öğrencilerinize, akademik kadronuza, tüm çalışanlarınıza dua ve tebriklerimi sunuyorum. Türkiye’nin en güzel, en huzurlu bu üniversitesinden, çok hayırlı nesillerin, milli ve manevi değerler noktasında da eğitimli, ülkemize, milletimize, kendilerine ve ailerine faydalı hizmetler sunmalarını yüce mevlamdan niyaz ediyorum. ”dedi.  Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, “Sizleri Üniversitemizde görmekten mutluluk duydum. Bu nazik ziyaretinize çok teşekkür ediyorum. Bütün bir ömrünüzü ülkemizin her yerinde, her şehrinde, gerek yurt dışında Türklerin yoğunlukta olduğu onlarca ülkede geçlerimiz başta olmak üzere, ülkemizin bütünlüğü, bütün insanlığın barışı, huzuru, mutluluğu ve yüce İslâm dinimizin aydınlık yolunda emri maruf olarak geçirdiğinize ve halen bu felsefede hizmet vermeye devam ettiğinize her daim şahit olmaktayız. Ülkemizin ve Rize’nin yetiştirmiş olduğu önemli bir değer olarak, gerek kelamınızla, gerekse kaleminizle tecrübeli bir eğitimci, tecrübeli bir ilim insanı olarak yapmış olduğunuzun bu irşat görevinizden dolayı sizi tebrik ediyorum. Türkiye’nin en kaliteli, en huzurlu v e en hızlı büyüyen RTE üniversitemizle ilgili bu güzel duygu ve düşüncelerinize çok teşekkür ediyorum. Size Allah’tan sağlıklı uzun ömürler diliyoruz. ”dedi.  Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Karaman, eski Milletvekili, eğitimci-yazar Şevki Yılmaz’ın kendilerini ziyaretin anısına, Üniversitenin 23 Yayınlarından olan,  “İslam Coğrafyasında Terör, Göç ve Mültecilik” kitabını hediye etti.  

ESKİ MİLLETVEKİLİ YILMAZ’DAN REKTÖR KARAMAN’A ZİYARET 


Rize Eski Milletvekili ve Rize Eski Belediye Başkanı Şevki YILMAZ’dan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüseyin KARAMAN’a ziyaret.  


Türkiye’nin tanınmış siyasetçi ve hatiplerinden olan, eğitimci yazar Şevki Yılmaz, Rize Müftülüğü tarafından davet edildiği, İl Geneli Hafızlık İcazet Merasiminin ve ardından Güneysu İlçesinde dün gerçekleşen, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik programı kutlamalarındaki konferansının ardından, memleketi Rize’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. 


Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüseyin KARAMAN’ı makamında ziyaret edene, Eski Rize Milletvekili ve Rize eski Belediye eğitimci yazar Şevki YILMAZ, “Ülkemizin ve şehrimizin gururu olan Üniversitemiz muhterem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ismiyle güzel Rize’mizin genelinde çok önemli branşlarda, Anadolu’nun her şehrinden RTE Üniversitesini kazanıp ilimize gelen binlerce kıymetli gencimize Yüksek Öğrenim eğitimi vermektedir. Sizlerin her bir öğrenciyi şehrimizin misafiri olarak kabul etmeniz, onların başta kaliteli bir eğitim almaları, eğitimlerini sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ortamda sürdürmeleri çok önem taşımaktadır. Rize’mizin geleceği ve Recep Tayyip Erdoğan isminin önemi noktasında göstermiş olduğunuz gayretle ilgili edindiğim intibadan dolayı başta şahsınıza, öğrencilerinize, akademik kadronuza, tüm çalışanlarınıza dua ve tebriklerimi sunuyorum. Türkiye’nin en güzel, en huzurlu bu üniversitesinden, çok hayırlı nesillerin, milli ve manevi değerler noktasında da eğitimli, ülkemize, milletimize, kendilerine ve ailerine faydalı hizmetler sunmalarını yüce mevlamdan niyaz ediyorum. ”dedi. 


Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, “Sizleri Üniversitemizde görmekten mutluluk duydum. Bu nazik ziyaretinize çok teşekkür ediyorum. Bütün bir ömrünüzü ülkemizin her yerinde, her şehrinde, gerek yurt dışında Türklerin yoğunlukta olduğu onlarca ülkede geçlerimiz başta olmak üzere, ülkemizin bütünlüğü, bütün insanlığın barışı, huzuru, mutluluğu ve yüce İslâm dinimizin aydınlık yolunda emri maruf olarak geçirdiğinize ve halen bu felsefede hizmet vermeye devam ettiğinize her daim şahit olmaktayız. Ülkemizin ve Rize’nin yetiştirmiş olduğu önemli bir değer olarak, gerek kelamınızla, gerekse kaleminizle tecrübeli bir eğitimci, tecrübeli bir ilim insanı olarak yapmış olduğunuzun bu irşat görevinizden dolayı sizi tebrik ediyorum. Türkiye’nin en kaliteli, en huzurlu v e en hızlı büyüyen RTE üniversitemizle ilgili bu güzel duygu ve düşüncelerinize çok teşekkür ediyorum. Size Allah’tan sağlıklı uzun ömürler diliyoruz. ”dedi. 


Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Karaman, eski Milletvekili, eğitimci-yazar Şevki Yılmaz’ın kendilerini ziyaretin anısına, Üniversitenin 23 Yayınlarından olan,  “İslam Coğrafyasında Terör, Göç ve Mültecilik” kitabını hediye etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi