Yeterli desteği alıyoruz. Ama yeterli mi? Hayır değil.

Rize 15.10.2019 - 12:37, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1831+ kez okundu.
 

Yeterli desteği alıyoruz. Ama yeterli mi? Hayır değil.

MUHTARLAR DERNEĞİNDEN YAZICILAR'A  ZİYARET…  Rize’nin başarılı Köy ve Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı Recep Sakal ve dernek yönetim kurulu üyeleri serbest gazeteci  Orhan Yazıcıları'ı  ziyaret etti.  Merkez Muradiye Beldesi Mesudiye Mahallesi’nde ikinci dönem Muhtarlık yapan ve her iki dönemde de Rize Muhtarlar Derneği Başkanlığını başarılı bir şekilde yapan Recep Sakal; yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği bu ziyaretin bir nezaket ziyareti olduğunu ifade etti.  Recep Sakal ziyaret amaçlarının; basının önemli bir unsur ve güç olduğunu, özellikle bizim gibi sivil toplum kuruluşlarının sesi, gözü, kulağı olduğunu çok iyi biliyoruz. Rizemizde ki köy ve Mahellelerimizin sıkıntılarını, sorunlarını, isteklerini karşılamak konusunda katkıları oldukça çok önemlidir. İlimiz ve bölgemiz genelinde gelişen ve oluşan tüm haberleri duymamıza katkı sağlar. Tüm köy ve Mahallerimizdeki yapılan ve yapılması gereken proje ve çalışmaları, buna paralel olarak da istek ve arzularımızı üst makamlara ulaştırılması için basın, köprü vazifesini görmektedir.   Bizilerin; tüm devlet kurumları ile Belediyeler arasında gelişen ve oluşan her türlü hizmet alımlarında basının katkılarını çok önemsiyoruz diyen Sakal; ‘’Her Mahalle ve köylerimiz farklı zamanlarda farklı sorunlar yaşamaktadır. Biz bu sorunlarımızı öncelikle derneğimizde istişare edip, sonra hep birlikte gerek siyasilere , gerekse devlet kurumlarına iletip, çözüm yollarını bulmaya çalışıyoruz. Rizemiz sel ve heyelan açısından zor bir coğrafyada yer almaktadır. Bunları her yıl yaşıyoruz. Dolayısıyla en fazla sıkıntımız yollarımız, sokaklarımızın bu anlamda zarar görmektedir. Bizler sadece bunlarla uğraşmıyoruz. Muhtarlık aynı zamanda sosyal hizmet kapısıdır. Biz köylerimizde ve mahallelerimizde yaşayan insanların; iyi günde, kötü günde ve tüm sıkıntılarında maddi ve manevi desteğimizi sağlamak mecburiyetimiz vardır. Bugüne kadar zaman zaman yeterli desteği alıyoruz. Ama yeterli mi? Hayır değil.. Asgari düzeyde kurum ve kuruluşların katkılarıyla çözüm bulmaya çalışıyoruz’’ Dedi.  Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Orhan Yazıcılar. ‘’Sizlerden gelecek her türlü talebi bizler basın yoluyla her üst kademeye ulaşması noktasında katkı sunmaya hazırız ve devam edeceğiz. Basın; Belediyeler ve diğer tüm kamu kuruluşları ile ilişkilerin yönetilmesinde arabulucu görevi konusunda yükümlüdür. Bu ziyaretiniz bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Başta dernek başkanı sayın Recep Sakal ve onun nezdinde tüm Köy ve Mahalle Muhtarlarımıza başarılar diliyorum.’’ Dedi… 

MUHTARLAR DERNEĞİNDEN YAZICILAR'A  ZİYARET… 


Rize’nin başarılı Köy ve Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı Recep Sakal ve dernek yönetim kurulu üyeleri serbest gazeteci  Orhan Yazıcıları'ı  ziyaret etti. 


Merkez Muradiye Beldesi Mesudiye Mahallesi’nde ikinci dönem Muhtarlık yapan ve her iki dönemde de Rize Muhtarlar Derneği Başkanlığını başarılı bir şekilde yapan Recep Sakal; yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği bu ziyaretin bir nezaket ziyareti olduğunu ifade etti. 


Recep Sakal ziyaret amaçlarının; basının önemli bir unsur ve güç olduğunu, özellikle bizim gibi sivil toplum kuruluşlarının sesi, gözü, kulağı olduğunu çok iyi biliyoruz. Rizemizde ki köy ve Mahellelerimizin sıkıntılarını, sorunlarını, isteklerini karşılamak konusunda katkıları oldukça çok önemlidir. İlimiz ve bölgemiz genelinde gelişen ve oluşan tüm haberleri duymamıza katkı sağlar. Tüm köy ve Mahallerimizdeki yapılan ve yapılması gereken proje ve çalışmaları, buna paralel olarak da istek ve arzularımızı üst makamlara ulaştırılması için basın, köprü vazifesini görmektedir.  


Bizilerin; tüm devlet kurumları ile Belediyeler arasında gelişen ve oluşan her türlü hizmet alımlarında basının katkılarını çok önemsiyoruz diyen Sakal; ‘’Her Mahalle ve köylerimiz farklı zamanlarda farklı sorunlar yaşamaktadır. Biz bu sorunlarımızı öncelikle derneğimizde istişare edip, sonra hep birlikte gerek siyasilere , gerekse devlet kurumlarına iletip, çözüm yollarını bulmaya çalışıyoruz. Rizemiz sel ve heyelan açısından zor bir coğrafyada yer almaktadır. Bunları her yıl yaşıyoruz. Dolayısıyla en fazla sıkıntımız yollarımız, sokaklarımızın bu anlamda zarar görmektedir. Bizler sadece bunlarla uğraşmıyoruz. Muhtarlık aynı zamanda sosyal hizmet kapısıdır. Biz köylerimizde ve mahallelerimizde yaşayan insanların; iyi günde, kötü günde ve tüm sıkıntılarında maddi ve manevi desteğimizi sağlamak mecburiyetimiz vardır. Bugüne kadar zaman zaman yeterli desteği alıyoruz. Ama yeterli mi? Hayır değil.. Asgari düzeyde kurum ve kuruluşların katkılarıyla çözüm bulmaya çalışıyoruz’’ Dedi. 


Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Orhan Yazıcılar. ‘’Sizlerden gelecek her türlü talebi bizler basın yoluyla her üst kademeye ulaşması noktasında katkı sunmaya hazırız ve devam edeceğiz. Basın; Belediyeler ve diğer tüm kamu kuruluşları ile ilişkilerin yönetilmesinde arabulucu görevi konusunda yükümlüdür. Bu ziyaretiniz bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Başta dernek başkanı sayın Recep Sakal ve onun nezdinde tüm Köy ve Mahalle Muhtarlarımıza başarılar diliyorum.’’ Dedi… 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi