YENİDEN SÜPER LİGDE .İŞTE YENİ TAKIMI

Spor 22.01.2020 - 11:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1823+ kez okundu.
 

YENİDEN SÜPER LİGDE .İŞTE YENİ TAKIMI

Geçtiğimiz hafta teknik direktör Sergen Yalçın ile yollarını ayıran sarı-siyahlı kulüp, Tolunay Kafkas ile anlaşmaya vardı. Yeni Malatyaspor'un kısa süre içinde yeni teknik direktörü açıklaması bekleniyor   Ünal Karaman kabul etmedi Sarı-siyahlı yönetim ilk olarak Trabzonspor'un yollarını ayırdığı Ünal Karaman'a teklif götürmüştü. Ancak Karaman sezon sonuna kadar takım çalıştırmak istemediğini belirterek teklifi geri çevirmişti.   Malatya cephesi de işaret etmişti Süper Lig ekibinde Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel de yeni teknik direktörün birkaç gün içinde belli olacağını açıklamıştı. Çelikel, "Bu süreçte camiamızın inanacağı bir isimle anlaşacağımızı umuyorum. Bu konuda birkaç gün içerisinde gelişme yaşanabilir" ifadelerini kullanmıştı.   (Skorer)

Geçtiğimiz hafta teknik direktör Sergen Yalçın ile yollarını ayıran sarı-siyahlı kulüp, Tolunay Kafkas ile anlaşmaya vardı. Yeni Malatyaspor'un kısa süre içinde yeni teknik direktörü açıklaması bekleniyor
 

Ünal Karaman kabul etmedi


Sarı-siyahlı yönetim ilk olarak Trabzonspor'un yollarını ayırdığı Ünal Karaman'a teklif götürmüştü. Ancak Karaman sezon sonuna kadar takım çalıştırmak istemediğini belirterek teklifi geri çevirmişti.

 

Malatya cephesi de işaret etmişti


Süper Lig ekibinde Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel de yeni teknik direktörün birkaç gün içinde belli olacağını açıklamıştı. Çelikel, "Bu süreçte camiamızın inanacağı bir isimle anlaşacağımızı umuyorum. Bu konuda birkaç gün içerisinde gelişme yaşanabilir" ifadelerini kullanmıştı.

 

(Skorer)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi