Yelkenci; Yenilenmezseniz Yenilirsiniz

Rize 15.11.2019 - 09:14, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1515+ kez okundu.
 

Yelkenci; Yenilenmezseniz Yenilirsiniz

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi Gençlik Kurulu tarafından düzenlenen ‘Tecrübe Paylaşım Toplantısı’nın konuğu MÜSİAD Rize Şubesinin kurucu üyelerinden olan Kenan Yelkenci oldu.   MÜSİAD Konferans Salonu’nda yapılan ‘Tecrübe Paylaşım Toplantısına’ MÜSİAD Rize Başkanı Recep Taylan, MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genç MÜSİAD üyeleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Rize Genç MÜSİAD Başkanı Emre Soykan’ın konuşmasından sonra sözü Rize’nin ticaret duayenlerinden olan Kenan Yelkenci’ye bıraktı. 40 yıllık ticaret hayatında yaşamış olduğu önemli tecrübelerini katılımcı konuklarla paylaşan Yelkenci, “Ticaret eskiye göre daha zorlaştı. Şuan iş yapmak ve başarılı olabilmek için daha çok mücadele vermek gerek. Rize’de ticaret yapmak batıya göre zor ama bu başarılı olmak için engel değildir. Daha çok çalışmamız, daha çok mücadele vermemiz gerekir. Sürekli değişen ve büyüyen dünyada ayak uydurmak zorundayız. Yapmış olduğunuz işi sadece ülkemizde takip etmek yeterli olmayabilir, dünyayı da imkanlar dahilinde takip etmek gerekir. İşin özeti şudur; Yenilenmezseniz yenilenirsiniz. Yenilenmediğiniz sürece yenileceğinizi asla unutmayın.” şeklinde konuştu. Program sonunda Genç MÜSİAD Rize Başkanı Emre Soykan tarafından,  Kenan Yelkenci’ye isminin yazılı olduğu ÇAYKU RİZESPOR forması hediye edildi.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi Gençlik Kurulu tarafından düzenlenen ‘Tecrübe Paylaşım Toplantısı’nın konuğu MÜSİAD Rize Şubesinin kurucu üyelerinden olan Kenan Yelkenci oldu.

 

MÜSİAD Konferans Salonu’nda yapılan ‘Tecrübe Paylaşım Toplantısına’ MÜSİAD Rize Başkanı Recep Taylan, MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genç MÜSİAD üyeleri katıldı.


Toplantının açılış konuşmasını yapan Rize Genç MÜSİAD Başkanı Emre Soykan’ın konuşmasından sonra sözü Rize’nin ticaret duayenlerinden olan Kenan Yelkenci’ye bıraktı.


40 yıllık ticaret hayatında yaşamış olduğu önemli tecrübelerini katılımcı konuklarla paylaşan Yelkenci, “Ticaret eskiye göre daha zorlaştı. Şuan iş yapmak ve başarılı olabilmek için daha çok mücadele vermek gerek. Rize’de ticaret yapmak batıya göre zor ama bu başarılı olmak için engel değildir. Daha çok çalışmamız, daha çok mücadele vermemiz gerekir. Sürekli değişen ve büyüyen dünyada ayak uydurmak zorundayız. Yapmış olduğunuz işi sadece ülkemizde takip etmek yeterli olmayabilir, dünyayı da imkanlar dahilinde takip etmek gerekir. İşin özeti şudur; Yenilenmezseniz yenilenirsiniz. Yenilenmediğiniz sürece yenileceğinizi asla unutmayın.” şeklinde konuştu.


Program sonunda Genç MÜSİAD Rize Başkanı Emre Soykan tarafından,  Kenan Yelkenci’ye isminin yazılı olduğu ÇAYKU RİZESPOR forması hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi