Yaya geçidinden karşıya geçen kedi sosyal medyada ilgi gördü

Genel 09.05.2019 - 14:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2744+ kez okundu.
 

Yaya geçidinden karşıya geçen kedi sosyal medyada ilgi gördü

GİRESUN’un Şebinkarahisar ilçesinde bir kedinin yaya geçidini kullanarak yolun karşısına geçtiği anlara ilişkin görüntüler, sosyal medyada ilgi gördü. Şebinkarahisar ilçesi Halil Rıfat Caddesi'nde bir kedi, trafik polisinin de bulunduğu yaya geçidine geldi. Kedi, burada hareket halindeki araçların önünden geçerek yaya geçidinden karşıya geçti.   Bu sırada polis memurunun de kediye yardımcı olduğu görüldü. O anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.  Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, birçok kez izlendi, çok sayıda beğeni aldı, 

GİRESUN’un Şebinkarahisar ilçesinde bir kedinin yaya geçidini kullanarak yolun karşısına geçtiği anlara ilişkin görüntüler, sosyal medyada ilgi gördü. Şebinkarahisar ilçesi Halil Rıfat Caddesi'nde bir kedi, trafik polisinin de bulunduğu yaya geçidine geldi. Kedi, burada hareket halindeki araçların önünden geçerek yaya geçidinden karşıya geçti.

 

Bu sırada polis memurunun de kediye yardımcı olduğu görüldü. O anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.  Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, birçok kez izlendi, çok sayıda beğeni aldı, 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi