Yaralı köpeğe gölge oldular

Karadeniz 20.05.2019 - 13:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2511+ kez okundu.
 

Yaralı köpeğe gölge oldular

ÇORUM'da okuldan dönen kız öğrenciler, yolda gördükleri yaralı köpeği bir an olsun yanlız bırakmadı. Öğrencilerin güneşli havada gölge olmaya çalıştıkları köpek, tedavisi için belediye ekiplerince alındı. Gazi Caddesi üzerinde okuldan dönen iki kız öğrenci, yolda hareketsiz halde yatan köpeği fark etti, belediyeyi arayarak yardım istedi.   Öğrenciler, ekipler gelene kadar başından ayrılmadığı ve güneşten korunması için yanında durup gölge olmaya çalıştıkları köpekle su ve yiyeceklerini de paylaştı. Bölgeye gelen belediye görevlileri köpeği alarak Çorum Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım Merkezi'ne götürdü. Ayağına diken battığı tespit edilen köpek vetenerice tedavi edildi. 

ÇORUM'da okuldan dönen kız öğrenciler, yolda gördükleri yaralı köpeği bir an olsun yanlız bırakmadı. Öğrencilerin güneşli havada gölge olmaya çalıştıkları köpek, tedavisi için belediye ekiplerince alındı. Gazi Caddesi üzerinde okuldan dönen iki kız öğrenci, yolda hareketsiz halde yatan köpeği fark etti, belediyeyi arayarak yardım istedi.

 

Öğrenciler, ekipler gelene kadar başından ayrılmadığı ve güneşten korunması için yanında durup gölge olmaya çalıştıkları köpekle su ve yiyeceklerini de paylaştı. Bölgeye gelen belediye görevlileri köpeği alarak Çorum Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım Merkezi'ne götürdü. Ayağına diken battığı tespit edilen köpek vetenerice tedavi edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi