Vosvos tutkunları Rize'de buluştu

Rize 16.09.2019 - 10:41, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2295+ kez okundu.
 

Vosvos tutkunları Rize'de buluştu

RİZE'de bu yıl 2'incisi düzenlenen 'Vosvos Şenliği'ne katılan araç tutkunları, Çamlıhemşin ilçesinde 4 gün süren kamp etkinliği gerçekleştirdi.  Etkinliğe Rize başta olmak üzere Samsun, Ordu, Trabzon, Artvin, Erzurum, Kars, İstanbul ve Adana illerinden çok sayıda vosvos tutukunu katıldı.   En eskisi 1962 model olan vosvos araçlar renkleriyle Rize’nin yeşil doğasında rengarenk görüntüler ortaya çıkarttı. Etkinliklerde rafting, zipline ve doğa gezisi gibi çeşitli aktiviteler yapıldı. Etkinliklerin 3. gününde doğada tulum müziği eşliğinde çöp toplama etkinliği yapılarak güne başlandı. Ardından araçlarla Pokut, Sal Yaylaları, Palovit Şelalesi, Zil Kale ziyaret edildi. Akşam ise kamp kurularak kamp ateşi eşliğinde horonlar edildi.  Rize Vosvos Severler Kulübü Başkanı Dursun Topal, bu yıl ikincisini yapmış oldukları Vosvos şenliği için Rize’nin Çamlıhemşin ilçesini seçtiklerini belirterek, "Bu yıl Rize'nin dışında Samsun, Ordu, Trabzon, Artvin, Erzurum, Kars, İstanbul ve Adana’dan gelen Vosvos araba tutkunları yaklaşık 100 araçla festivalimizi şenlendirdi. Organizasyonumuzda yayla gezileri ve açık ateş başında sohbet etkinlikleri düzenledik. Yapmış olduğumuz organizasyonun amacı Vosvos tutkusunu ileriye taşımak yanı sıra Rize'mizin doğasını tanıtarak turizme katkıda bulunmaktır. Katılan herkese emeği geçenlere teşekkür ediyoruz." dedi.  Etkinliklerin son gününde Rize bezi atölyesi ziyaret edildi ve misafirler araçlarıyla birlikte Rize’den ayrıldılar. Rengarenk vosvoslarla Rize'nin şelalelerine, yaylalarına, tarihi zenginlikleri ziyaret edilirken bölgenin tanıtımına katkı sağlayacak binlerce fotoğraf çekildi ve paylaşıldı.

RİZE'de bu yıl 2'incisi düzenlenen 'Vosvos Şenliği'ne katılan araç tutkunları, Çamlıhemşin ilçesinde 4 gün süren kamp etkinliği gerçekleştirdi.  Etkinliğe Rize başta olmak üzere Samsun, Ordu, Trabzon, Artvin, Erzurum, Kars, İstanbul ve Adana illerinden çok sayıda vosvos tutukunu katıldı.

 

En eskisi 1962 model olan vosvos araçlar renkleriyle Rize’nin yeşil doğasında rengarenk görüntüler ortaya çıkarttı. Etkinliklerde rafting, zipline ve doğa gezisi gibi çeşitli aktiviteler yapıldı. Etkinliklerin 3. gününde doğada tulum müziği eşliğinde çöp toplama etkinliği yapılarak güne başlandı. Ardından araçlarla Pokut, Sal Yaylaları, Palovit Şelalesi, Zil Kale ziyaret edildi. Akşam ise kamp kurularak kamp ateşi eşliğinde horonlar edildi.  Rize Vosvos Severler Kulübü Başkanı Dursun Topal, bu yıl ikincisini yapmış oldukları Vosvos şenliği için Rize’nin Çamlıhemşin ilçesini seçtiklerini belirterek, "Bu yıl Rize'nin dışında Samsun, Ordu, Trabzon, Artvin, Erzurum, Kars, İstanbul ve Adana’dan gelen Vosvos araba tutkunları yaklaşık 100 araçla festivalimizi şenlendirdi. Organizasyonumuzda yayla gezileri ve açık ateş başında sohbet etkinlikleri düzenledik. Yapmış olduğumuz organizasyonun amacı Vosvos tutkusunu ileriye taşımak yanı sıra Rize'mizin doğasını tanıtarak turizme katkıda bulunmaktır. Katılan herkese emeği geçenlere teşekkür ediyoruz." dedi.  Etkinliklerin son gününde Rize bezi atölyesi ziyaret edildi ve misafirler araçlarıyla birlikte Rize’den ayrıldılar. Rengarenk vosvoslarla Rize'nin şelalelerine, yaylalarına, tarihi zenginlikleri ziyaret edilirken bölgenin tanıtımına katkı sağlayacak binlerce fotoğraf çekildi ve paylaşıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi