Vedat Muriç Rizespor'a veda ediyor.

Spor 25.04.2019 - 10:23, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2105+ kez okundu.
 

Vedat Muriç Rizespor'a veda ediyor.

Basında çıkan transfer haberlerine Kosovalı golcüsü Vedat Muriqi'yi menajerinden flaş açıklama geldi.Anlaşma sağlandı! Vedat Muriç'in yeni takımı... Tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Fenerbahçe'de yönetim, gelecek sezon kadroyu büyük ölçüde değiştirmek için yoğun bir mesai harcıyor. Sarı-lacivertlilerde sözleşmeleri biten Soldado ve Slimani'nin yanı sıra performansından memnun kalınmayan Michael Frey kesin olarak takımdan gönderilecek. Sabah gazetesinin haberine göre Yeni sezona 3 golcüyle girmeyi planlayan Fenerbahçe, Çaykur Rizesporlu Vedat Muriç'in transferini yüzde 90 bitirmiş durumda. Vedat ve Karadeniz ekibiyle anlaşma sağlanırken, bir aksilik olmazsa yıldız golcü gelecek sezon sarı lacivertli formayı giyecek. Süper Lig'de bu sezon 29 maçın tamamında forma giyen Kosovalı forvet, Okan Buruk'un gelişiyle adeta uçuşa geçti. Dün 25 yaşına giren başarılı oyuncu, bu sezon 13 gol 7 asistlik performansıyla Çaykur Rizespor'un yükselişindeki en önemli ve dikkat çeken isimlerden biri oldu. Ayrıca Fenerbahçe'nin planladığı 3 golcüden biri Avrupa'da uluslararası çapta bir golcü olacak. Hedeflenen diğer isim ise genç yetenek...   Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’un golcüsü Vedat Muriqi’nin Fenerbahçe’ye transfer olacağı ve iki kulübün sezon sonu için el sıkıştığı haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü…Sözleşmeleri biten Soldado ve Slimani’nin yanı sıra performansından memnun kalınmayan Michael Frey’in takımdan gönderileceği ve sarı lacivertli takımda santrafor transferi için düşünülen ilk ismin Vedat Muriqi olduğu iddia edilmişti.   Konuyla ilgili Sözcü SKOR’a açıklamalarda bulunan Kosovalı oyuncunun menajeri Haluk Canatar henüz resmi bir gelişmenin olmadığını ifade etti. Çaykur Rizespor formasıyla bu sezonun flaş isimlerinden olan Muriqi için çıkan haberleri değerlendiren Canatar; ”Oyuncum Vedat Muriqi hakkında çıkan transfer haberlerini medyadan okuyoruz. Öncelikle oyuncum Rizespor'un kontratlı oyuncusudur. İki kulüp anlaşırsa, bize söylenirse oturur oyuncumun geleceğiyle ilgili kararı veririz. Bu transferde tek yetki Rizespor'a aittir. Oyuncunun menajeri olarak bana ne Rizespor'dan ne de Fenerbahçe'den gelmiş resmi bir durum yok” ifadelerini kullandı.

Basında çıkan transfer haberlerine Kosovalı golcüsü Vedat Muriqi'yi menajerinden flaş açıklama geldi.Anlaşma sağlandı! Vedat Muriç'in yeni takımı...


Tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Fenerbahçe'de yönetim, gelecek sezon kadroyu büyük ölçüde değiştirmek için yoğun bir mesai harcıyor.


Sarı-lacivertlilerde sözleşmeleri biten Soldado ve Slimani'nin yanı sıra performansından memnun kalınmayan Michael Frey kesin olarak takımdan gönderilecek.


Sabah gazetesinin haberine göre Yeni sezona 3 golcüyle girmeyi planlayan Fenerbahçe, Çaykur Rizesporlu Vedat Muriç'in transferini yüzde 90 bitirmiş durumda. Vedat ve Karadeniz ekibiyle anlaşma sağlanırken, bir aksilik olmazsa yıldız golcü gelecek sezon sarı lacivertli formayı giyecek.


Süper Lig'de bu sezon 29 maçın tamamında forma giyen Kosovalı forvet, Okan Buruk'un gelişiyle adeta uçuşa geçti. Dün 25 yaşına giren başarılı oyuncu, bu sezon 13 gol 7 asistlik performansıyla Çaykur Rizespor'un yükselişindeki en önemli ve dikkat çeken isimlerden biri oldu.


Ayrıca Fenerbahçe'nin planladığı 3 golcüden biri Avrupa'da uluslararası çapta bir golcü olacak. Hedeflenen diğer isim ise genç yetenek...

 

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’un golcüsü Vedat Muriqi’nin Fenerbahçe’ye transfer olacağı ve iki kulübün sezon sonu için el sıkıştığı haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü…Sözleşmeleri biten Soldado ve Slimani’nin yanı sıra performansından memnun kalınmayan Michael Frey’in takımdan gönderileceği ve sarı lacivertli takımda santrafor transferi için düşünülen ilk ismin Vedat Muriqi olduğu iddia edilmişti.
 

Konuyla ilgili Sözcü SKOR’a açıklamalarda bulunan Kosovalı oyuncunun menajeri Haluk Canatar henüz resmi bir gelişmenin olmadığını ifade etti.


Çaykur Rizespor formasıyla bu sezonun flaş isimlerinden olan Muriqi için çıkan haberleri değerlendiren Canatar; ”Oyuncum Vedat Muriqi hakkında çıkan transfer haberlerini medyadan okuyoruz. Öncelikle oyuncum Rizespor'un kontratlı oyuncusudur. İki kulüp anlaşırsa, bize söylenirse oturur oyuncumun geleceğiyle ilgili kararı veririz. Bu transferde tek yetki Rizespor'a aittir. Oyuncunun menajeri olarak bana ne Rizespor'dan ne de Fenerbahçe'den gelmiş resmi bir durum yok” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi