VE NİHAYET .. FENERBAHÇE YENİ HOCASINI BULDU

Spor 16.03.2020 - 13:56, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2592+ kez okundu.
 

VE NİHAYET .. FENERBAHÇE YENİ HOCASINI BULDU

Ersun Yanal'la yollarını Fenerbahçe'de Ali Koç ve ekibi, sezon sonunda takımı emanet etmek istediği ismi belirledi. Fenerbahçe, Aytemiz Alanyaspor'un hocası Erol Bulut'u takımın başına getirecek. Yeni hoca Erol Bulut Fenerbahçe'nin 2020-21 sezonunda teknik direktörü yüzde 99 ihtimalle Erol Bulut olacak. Alanyaspor'la olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Erol Bulut'un lig bitiminin ardından Fenerbahçe'ye imza atacak. Serdar Dayat formülü Fenerbahçe'de Denizli ve Konya maçlarına teknik sorumlu olarak çıkan Zeki Murat Göle'nin görev süresi doldu. A Lisansı bulunan ve bu nedenle sadece 2 lig maçında teknik sorumlu olarak görev yapabilen Göle, antrenör ekibindeki görevine devam edecek.

Ersun Yanal'la yollarını Fenerbahçe'de Ali Koç ve ekibi, sezon sonunda takımı emanet etmek istediği ismi belirledi. Fenerbahçe, Aytemiz Alanyaspor'un hocası Erol Bulut'u takımın başına getirecek.

Yeni hoca Erol Bulut


Fenerbahçe'nin 2020-21 sezonunda teknik direktörü yüzde 99 ihtimalle Erol Bulut olacak. Alanyaspor'la olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Erol Bulut'un lig bitiminin ardından Fenerbahçe'ye imza atacak.


Serdar Dayat formülü

Fenerbahçe'de Denizli ve Konya maçlarına teknik sorumlu olarak çıkan Zeki Murat Göle'nin görev süresi doldu. A Lisansı bulunan ve bu nedenle sadece 2 lig maçında teknik sorumlu olarak görev yapabilen Göle, antrenör ekibindeki görevine devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi