VATANDAŞ RİZE'DE FARELERE ÇÖZÜM BEKLİYOR

Rize 02.06.2020 - 19:02, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2219+ kez okundu.
 

VATANDAŞ RİZE'DE FARELERE ÇÖZÜM BEKLİYOR

Fareler Rize merkez Atatür Caddesinde adeta  cirit atıyor Rize'de bir kamu kurumunda görev yapan duyarlı bir okurumuz bugün sitemize ulaştırdığı fotoğrafta Rize Merkez Atatürk Caddesinde farelerin pislik içerisinde cirit attığını söleyerek ilgililerin olaya el atmasını istedi. Bu duyarlı vatandaşımızın Rize atatürk Caddesi üzerinde bir alışveriş merkezinin karşısında reklam panolarının altındaki bu farelere çözüm önerisine ilgililerin dikkatine sunuyoruz.

Fareler Rize merkez Atatür Caddesinde adeta  cirit atıyor


Rize'de bir kamu kurumunda görev yapan duyarlı bir okurumuz bugün sitemize ulaştırdığı fotoğrafta Rize Merkez Atatürk Caddesinde farelerin pislik içerisinde cirit attığını söleyerek ilgililerin olaya el atmasını istedi.


Bu duyarlı vatandaşımızın Rize atatürk Caddesi üzerinde bir alışveriş merkezinin karşısında reklam panolarının altındaki bu farelere çözüm önerisine ilgililerin dikkatine sunuyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi