Vali Gürel, şehit annelerinin Anneler Günü'nü kutladı (2)

Karadeniz 10.05.2020 - 16:15, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2783+ kez okundu.
 

Vali Gürel, şehit annelerinin Anneler Günü'nü kutladı (2)

ŞEHİT ÖĞRETMENİN AİLESİNE ZİYARET   Karabük Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen, Batman’ın Kozluk ilçesinde 9 Haziran 2017'de bölücü terör örgütü PKK’nın saldırısında şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın Karabük'te yaşayan ailesini ziyaret etti. Galip Sökmen, şehit öğretmenin annesi Zehra Yalçın’ın Anneler Günü’nü kutlayarak, çiçek ve hediyeler verdi. Galip Sökmen, ayrıca bir öğretmenin Şenay Aybüke Yalçın için yazdığı mektubu verdi. 

ŞEHİT ÖĞRETMENİN AİLESİNE ZİYARET

 

Karabük Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen, Batman’ın Kozluk ilçesinde 9 Haziran 2017'de bölücü terör örgütü PKK’nın saldırısında şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın Karabük'te yaşayan ailesini ziyaret etti. Galip Sökmen, şehit öğretmenin annesi Zehra Yalçın’ın Anneler Günü’nü kutlayarak, çiçek ve hediyeler verdi. Galip Sökmen, ayrıca bir öğretmenin Şenay Aybüke Yalçın için yazdığı mektubu verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi