VALİ ÇEBER SOKAK SOKAK HALKI VE ESNAFI DİNLİYOR..

Rize 18.12.2019 - 19:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2036+ kez okundu.
 

VALİ ÇEBER SOKAK SOKAK HALKI VE ESNAFI DİNLİYOR..

Rize Valisi Kemal Çeber halk ziyaretlerine devam ediyor. Vali Çeber; zaman zaman makamından çıkarak sokaklarda dolaşıp halkın arasına dalıyor. Günün büyük bir bölümünde Atatürk Caddesi üzerindeki bir çok esnafı ziyaret edip, vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi. Esnaf ziyareti sırasında yol güzergahında görüştüğü esnafa  hayırlı işler dileğinde bulundu. Ayrıca yolda yürürken karşılaştığı çocuklar ve gençlerle sohbet edip hasbihalde bulundu. Vali Çeber ayrıca; ilde yürütülen çalışmalar hakkında da vatandaşı bilgilendiriyor. Vali Çeber Rize’nin devlet vatandaş kucaklaşmasında örnek bir il olduğunu söyledi. Vali Çeber Valilik bünyesinde yoğun çalışmalarımız devam ederken, fırsat buldukça Halk ziyaretlerime bizzat halkın arasına girip, devam edeceğini sözlerine ekledi. Esnaflardan Kaya Yıldırım: ‘’Sayın Valimizi gerçekten çok seviyoruz. Zaman zaman biz esnafların işyerlerimize gelip ziyaret etmesinden dolayı kendilerini daha çok seviyoruz. Bundan ziyadesiyle mutluluk duyuyoruz. Rize halkı ve esnafı misafirperverdir. Sayın Valimiz biz esnafları zaman içerisinde rutin ziyaretlerde bulunuyor.  Kendilerine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum’’ dedi. Vali Çeber’in ziyaret  programına Rize İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman eşlik etti….

Rize Valisi Kemal Çeber halk ziyaretlerine devam ediyor.


Vali Çeber; zaman zaman makamından çıkarak sokaklarda dolaşıp halkın arasına dalıyor. Günün büyük bir bölümünde Atatürk Caddesi üzerindeki bir çok esnafı ziyaret edip, vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi.


Esnaf ziyareti sırasında yol güzergahında görüştüğü esnafa  hayırlı işler dileğinde bulundu. Ayrıca yolda yürürken karşılaştığı çocuklar ve gençlerle sohbet edip hasbihalde bulundu.


Vali Çeber ayrıca; ilde yürütülen çalışmalar hakkında da vatandaşı bilgilendiriyor. Vali Çeber Rize’nin devlet vatandaş kucaklaşmasında örnek bir il olduğunu söyledi.


Vali Çeber Valilik bünyesinde yoğun çalışmalarımız devam ederken, fırsat buldukça Halk ziyaretlerime bizzat halkın arasına girip, devam edeceğini sözlerine ekledi.


Esnaflardan Kaya Yıldırım: ‘’Sayın Valimizi gerçekten çok seviyoruz. Zaman zaman biz esnafların işyerlerimize gelip ziyaret etmesinden dolayı kendilerini daha çok seviyoruz. Bundan ziyadesiyle mutluluk duyuyoruz. Rize halkı ve esnafı misafirperverdir. Sayın Valimiz biz esnafları zaman içerisinde rutin ziyaretlerde bulunuyor.  Kendilerine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum’’ dedi.


Vali Çeber’in ziyaret  programına Rize İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman eşlik etti….

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi