Vali Çeber, Kayıp Minik Barış'ı Makamında Kabul Etti

Rize 14.05.2019 - 21:01, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1665+ kez okundu.
 

Vali Çeber, Kayıp Minik Barış'ı Makamında Kabul Etti

Vali Kemal Çeber, Minik Barış ve Babasını Makamında Kabul Etti  Rize Valisi Kemal Çeber, Fındıklı ilçesinde kaybolan Barış Yıldırım’ı, babası Emin Yıldırım ile birlikte makamında ağırladı.     Vali Çeber’e toplumun her kesiminden ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda Fındıklı ilçesinde 1 mayıs tarihinde kaybolan ve bir sonraki gün bulunarak ailesine teslim edilen Barış Yıldırım, babası Emin Yıldırım eşliğinde, Vali Çeber’i ziyaret etti, Baba Yıldırım Vali Çeber’e  göstermiş oldukları hassasiyet ve özverili çalışmalar sonucu oğlunun kısa süre içerisinde bulunmasından ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.   Valilik makamında gerçekleştirilen ziyarette Barışın fiziki, psikolojik durumu ve olay hakkında detaylı bilgiler alan ve Barışı görmekten duyduğu mutluluğu ifade eden Vali Çeber;” Çocuklarımız bizler için çok önemli. Toplum olarak çocuklarımıza karşı ayrı bir hassasiyete sahibiz. Olayın gerçekleştiği gün tüm vatandaşlarımızda bizlerle birlikte seferber oldular. Onlara ve kurtarma ekiplerine tekrar teşekkür ediyorum. Umarım böyle bir olayla tekrar karşılaşmayız.” şeklinde konuştu.  Vali Çeber’i gün içerisinde ziyaret edenler arasında Rize İl Müftüsü İsmail Yalçın, Yağlıtaş Muhtarı Vahdettin Pehlivan, Çamlıbel Muhtarları Recep Ozan ve Tarık Ümit ziyaret etti. 

Vali Kemal Çeber, Minik Barış ve Babasını Makamında Kabul Etti 


Rize Valisi Kemal Çeber, Fındıklı ilçesinde kaybolan Barış Yıldırım’ı, babası Emin Yıldırım ile birlikte makamında ağırladı.    


Vali Çeber’e toplumun her kesiminden ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda Fındıklı ilçesinde 1 mayıs tarihinde kaybolan ve bir sonraki gün bulunarak ailesine teslim edilen Barış Yıldırım, babası Emin Yıldırım eşliğinde, Vali Çeber’i ziyaret etti, Baba Yıldırım Vali Çeber’e  göstermiş oldukları hassasiyet ve özverili çalışmalar sonucu oğlunun kısa süre içerisinde bulunmasından ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.  


Valilik makamında gerçekleştirilen ziyarette Barışın fiziki, psikolojik durumu ve olay hakkında detaylı bilgiler alan ve Barışı görmekten duyduğu mutluluğu ifade eden Vali Çeber;” Çocuklarımız bizler için çok önemli. Toplum olarak çocuklarımıza karşı ayrı bir hassasiyete sahibiz. Olayın gerçekleştiği gün tüm vatandaşlarımızda bizlerle birlikte seferber oldular. Onlara ve kurtarma ekiplerine tekrar teşekkür ediyorum. Umarım böyle bir olayla tekrar karşılaşmayız.” şeklinde konuştu. 


Vali Çeber’i gün içerisinde ziyaret edenler arasında Rize İl Müftüsü İsmail Yalçın, Yağlıtaş Muhtarı Vahdettin Pehlivan, Çamlıbel Muhtarları Recep Ozan ve Tarık Ümit ziyaret etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi