Vali Balcı, öğretmenlere kitap hediye etti

Karadeniz 23.11.2019 - 13:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1903+ kez okundu.
 

Vali Balcı, öğretmenlere kitap hediye etti

TOKAT Valisi Ozan Balcı, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, Tokat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğretmenlere kitap hediye etti.  24 Kasım Öğretmenler Günü dolaysıyla, Tokat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğretmenler ile bir araya gelen Tokat Valisi Ozan Balcı, öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayarak kitap hediye etti. Öğretmenlerin Türk milletinin yüz akı olduğunu belirten Vali Balcı, "Öğretmenler benim en yakın görev arkadaşlarımdır.   Öğretmenlerimiz çok güzel işler yapıyorlar. Allah emeklerinizi daim etsin, sizlere güç kuvvet versin. Sizler Türkiye’nin geleceğini hazırlayan sanatkarlarsınız. Öğretmenler Türkiye’nin geleceğini hazırlayan, çocuklarımızı yetiştiren fedakar bir sınıftır. Eğitim çok önemli. Dünyaya ayak uydurabilecek çocuklar yetiştirmenin en önemli enstrümanı öğretmenlerdir. Bu vesileyle sizin ve sizlerin şahsında bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Sizlere sevdiklerinizle, öğrencilerinizle beraber sağlık, afiyet dolu bir eğitim öğretim yılı diliyorum'' dedi.   

TOKAT Valisi Ozan Balcı, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, Tokat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğretmenlere kitap hediye etti.  24 Kasım Öğretmenler Günü dolaysıyla, Tokat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğretmenler ile bir araya gelen Tokat Valisi Ozan Balcı, öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayarak kitap hediye etti. Öğretmenlerin Türk milletinin yüz akı olduğunu belirten Vali Balcı, "Öğretmenler benim en yakın görev arkadaşlarımdır.

 

Öğretmenlerimiz çok güzel işler yapıyorlar. Allah emeklerinizi daim etsin, sizlere güç kuvvet versin. Sizler Türkiye’nin geleceğini hazırlayan sanatkarlarsınız. Öğretmenler Türkiye’nin geleceğini hazırlayan, çocuklarımızı yetiştiren fedakar bir sınıftır. Eğitim çok önemli. Dünyaya ayak uydurabilecek çocuklar yetiştirmenin en önemli enstrümanı öğretmenlerdir. Bu vesileyle sizin ve sizlerin şahsında bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Sizlere sevdiklerinizle, öğrencilerinizle beraber sağlık, afiyet dolu bir eğitim öğretim yılı diliyorum'' dedi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi