Vali Balcı: Kütüphane yapmak yetmez, kitap okumalıyız

Karadeniz 21.09.2019 - 11:10, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1463+ kez okundu.
 

Vali Balcı: Kütüphane yapmak yetmez, kitap okumalıyız

TOKAT Valisi Ozan Balcı, Tokat’ın eğitimde akademik anlamda hedefinin ilk 3 yılda ilk 20, ilk 5 yılda ilk 5’e girmesi olduğunu belirterek, "Kütüphane yapmak yetmez, kitap okumalıyız" dedi.  2019-2020 eğitim ve öğretim yılının başlamasının ardından Tokat Valisi Ozan Balcı Gaziosmanpaşa Lisesi konferans salonunda düzenlenen toplantıda 180 okul müdürü ile bir araya geldi.  Vali Ozan Balcı, Tokat’ın eğitimdeki hedeflerinden bahsederek, eğitimde yapılacak her türlü çalışmada eğitim camiasının destekçisi olduğunu söyledi.   Tokat'ta akademik anlamda hedefin belirlendiğini söyleyen Vali Ozan Balcı,  "Akademik anlamda hem lise hem de üniversitede ilk 3 yılda ilk 20, ilk 5 yılda 5'i hedefliyoruz.   Hedefimiz için Tokat'ta bütün şartlarımız müsait. Birikmiş kültür var. Tokat'ın insan yapısı demlenmiş. Hedefe kilitleneceğiz. Güzel işleri kıymetlendirmemiz, değer üreten insanlara değer vermemiz lazım. Sizlerle birlikte bunu başaracağımıza inanıyorum. Etütleri çok önemsiyorum. Etütleri iyi götürürsek ve sahip çıkarsak hedefimize ulaşırız. Kitap okumak çok önemli bir şey. Kitap okumaya ayrıca destek verelim. Z-Kütüphaneleri önemsedik. Kütüphane yapmak yetmez, kitap okumalıyız. Hedefimiz Tokat'ı Türkiye'nin en zengin kitaplarının bulunduğu il haline getirmek. Kütüphanesiz okul olmaz. Kütüphanesi olmayan okul kalmasın. Tokat'taki halk kütüphanesi de şehrin tarihine, kimliğine uygun olarak yenileyeceğiz. Yeni bir kütüphane yapacağız" dedi. 

TOKAT Valisi Ozan Balcı, Tokat’ın eğitimde akademik anlamda hedefinin ilk 3 yılda ilk 20, ilk 5 yılda ilk 5’e girmesi olduğunu belirterek, "Kütüphane yapmak yetmez, kitap okumalıyız" dedi.  2019-2020 eğitim ve öğretim yılının başlamasının ardından Tokat Valisi Ozan Balcı Gaziosmanpaşa Lisesi konferans salonunda düzenlenen toplantıda 180 okul müdürü ile bir araya geldi.  Vali Ozan Balcı, Tokat’ın eğitimdeki hedeflerinden bahsederek, eğitimde yapılacak her türlü çalışmada eğitim camiasının destekçisi olduğunu söyledi.   Tokat'ta akademik anlamda hedefin belirlendiğini söyleyen Vali Ozan Balcı,  "Akademik anlamda hem lise hem de üniversitede ilk 3 yılda ilk 20, ilk 5 yılda 5'i hedefliyoruz.

 

Hedefimiz için Tokat'ta bütün şartlarımız müsait. Birikmiş kültür var. Tokat'ın insan yapısı demlenmiş. Hedefe kilitleneceğiz. Güzel işleri kıymetlendirmemiz, değer üreten insanlara değer vermemiz lazım. Sizlerle birlikte bunu başaracağımıza inanıyorum. Etütleri çok önemsiyorum. Etütleri iyi götürürsek ve sahip çıkarsak hedefimize ulaşırız. Kitap okumak çok önemli bir şey. Kitap okumaya ayrıca destek verelim. Z-Kütüphaneleri önemsedik. Kütüphane yapmak yetmez, kitap okumalıyız. Hedefimiz Tokat'ı Türkiye'nin en zengin kitaplarının bulunduğu il haline getirmek. Kütüphanesiz okul olmaz. Kütüphanesi olmayan okul kalmasın. Tokat'taki halk kütüphanesi de şehrin tarihine, kimliğine uygun olarak yenileyeceğiz. Yeni bir kütüphane yapacağız" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi