Üzerinde hırsızlık malzemeleriyle yakalandı

Karadeniz 29.06.2019 - 19:57, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2578+ kez okundu.
 

Üzerinde hırsızlık malzemeleriyle yakalandı

DÜZCE İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı olarak gece yaya devriye olarak görev yapan Gece Kartalları ekibinin dur ihtarına uymayan bir kişi yaşanan kovalamaca sonrası yakalandı. Yakalanan şahsın üzerinden hırsızlık için kullandığı malzemeler çıktı. Olay dün gece saatlerinde Kültür Mahallesi Kültür Camii önünde meydana geldi. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü bünyesine görev yapan Gece Kartalları adı verilen ekiplerin yaya devriyesi sonrasında durumundan şüphelenilen bir kişi durdurulmak istendi.   Ancak şahıs kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamaca sonrasında şahsın S.Ç (16) olduğu tespit edildi. Şahsın yapılan sorgulamasında Koçyazı Mahallesi Kuşçuoğlu sitesi önünden 81 BR 904 plakalı motosiklet hırsızlığından ve 8 ayrı hırsızlık suçundan arandığı ve cezaevi firarisi olduğu tespit edildi. Şahsın yapılan üst aramasında 1 adet bandana, 1 adet çakı bıçağı, 1 adet maket bıçağı ve 1adet tornavida ele geçirildi. Şahıs Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan işlemlerinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

DÜZCE İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı olarak gece yaya devriye olarak görev yapan Gece Kartalları ekibinin dur ihtarına uymayan bir kişi yaşanan kovalamaca sonrası yakalandı. Yakalanan şahsın üzerinden hırsızlık için kullandığı malzemeler çıktı. Olay dün gece saatlerinde Kültür Mahallesi Kültür Camii önünde meydana geldi. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü bünyesine görev yapan Gece Kartalları adı verilen ekiplerin yaya devriyesi sonrasında durumundan şüphelenilen bir kişi durdurulmak istendi.

 

Ancak şahıs kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamaca sonrasında şahsın S.Ç (16) olduğu tespit edildi. Şahsın yapılan sorgulamasında Koçyazı Mahallesi Kuşçuoğlu sitesi önünden 81 BR 904 plakalı motosiklet hırsızlığından ve 8 ayrı hırsızlık suçundan arandığı ve cezaevi firarisi olduğu tespit edildi. Şahsın yapılan üst aramasında 1 adet bandana, 1 adet çakı bıçağı, 1 adet maket bıçağı ve 1adet tornavida ele geçirildi. Şahıs Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan işlemlerinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi