Üreticinin beklentisi Fiyatın DESTEKSİZ 3 TL.nin altında olmaması

Rize 16.05.2019 - 11:04, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2138+ kez okundu.
 

Üreticinin beklentisi Fiyatın DESTEKSİZ 3 TL.nin altında olmaması

YAŞ ÇAY ALIM FİYATLARI AÇIKLANIYOR Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, 16 Nisan 2019 Perşembe  günü Rize’de 2019 yılı yaş çay alım fiyatlarını açıklayacak. Bakan Pakdemirli, Rize programı çerçevesinde ayrıca ilde çeşitli incelemelerde bulunacaktır. Rize ve bölgenin en önemli geçim kaynağı oaln Yaş Çay taban fiyatını açıklamak üzere Rşizeye gelecke olan Tarım ve Orman Bakanı Ekrem Pakdemirli'nin saat 14.00'de Çaykur Genel Müdürlüğüne açıklayacağı rakama kilitlendi. Rize ve Bölge halkının beklentisi fiyatın DESTEKSİZ 3. TL. nin altında olmaması. Program: 16 Nisan 2019 – Perşembe Saat: 14.00             Yaş Çay Alım Fiyatlarının Açıklanması (Yer: Çaykur Genel Müdürlüğü/RİZE)   15.00               Çay İşleme Sürecinin İncelenmesi (Yer: Cumhuriyet Çay Fabrikası/RİZE)   16.00               Çay Paketlemede İnceleme (Yer: İyidere/RİZE)

YAŞ ÇAY ALIM FİYATLARI AÇIKLANIYOR


Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, 16 Nisan 2019 Perşembe  günü Rize’de 2019 yılı yaş çay alım fiyatlarını açıklayacak. Bakan Pakdemirli, Rize programı çerçevesinde ayrıca ilde çeşitli incelemelerde bulunacaktır.


Rize ve bölgenin en önemli geçim kaynağı oaln Yaş Çay taban fiyatını açıklamak üzere Rşizeye gelecke olan Tarım ve Orman Bakanı Ekrem Pakdemirli'nin saat 14.00'de Çaykur Genel Müdürlüğüne açıklayacağı rakama kilitlendi.


Rize ve Bölge halkının beklentisi fiyatın DESTEKSİZ 3. TL. nin altında olmaması.


Program:

16 Nisan 2019 – Perşembe

Saat:


14.00             Yaş Çay Alım Fiyatlarının Açıklanması

(Yer: Çaykur Genel Müdürlüğü/RİZE)

 

15.00               Çay İşleme Sürecinin İncelenmesi

(Yer: Cumhuriyet Çay Fabrikası/RİZE)

 

16.00               Çay Paketlemede İnceleme

(Yer: İyidere/RİZE)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi