ÜRETİCİDEN 14 AY VADELİ ÇAY ALDILAR BUNLARI DA GÖRÜN !

Rize 12.05.2020 - 12:32, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2183+ kez okundu.
 

ÜRETİCİDEN 14 AY VADELİ ÇAY ALDILAR BUNLARI DA GÖRÜN !

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaş çay fiyatını açıklamasının hemen ardından kuzeytvnet televizyonunda canlı yayına bağlanan Rize Ziraaat odası başkanı Nevzat Paliç açıklanan fiyatı asla kabül etmediklerini blirterek, istedikleri fiyatın çok altında fiyat açıklanmasına "çaya zam istemeyenlerin dediği oldu" diyerek tepki gösterdi Paliç canlı yayında şunları söyledi" Sizler dahil beni en ağır şekilde elştirdiniz. Bizlere haksızlık edildi. Biz yaptığımız tespitler doğrultusunda çay fiyatının ülke şartlarınıda göz önüne buılundurarak 3.90 kuruş istedik. Bugün açıklanan fiyat ise 3,40 krş oldu. Bu fiyat üreticiyi memnun edecek bir fiyat kesinlikle değildir. Bu açıklanan fiyat yaş çaya zam istemeyenlerin işine yaradı. Çaya zam istemeyenlerin dediği oldu. Üreticiden 14 ay vadeli çay aldılar  Beni dün suçalyanlar hakkımızda yazanlar çay konseyi başkanı üretiğcden geçen yıl 14 ay badeli çay aldı bunlarıda görün. Benim veremeyeceğim bir kuruşun hesabı bile yoktur. Her türlü hesabı vermeye hazırım. 154 ay vadeli çay alıpğ üreticiyı mağdur edenleri görmeyenler bizim yasal olarak üreticiden yaptığımız kesintileri tartışma konusu ediyorlar. Ben elimde yetkı olsyun üreticiden tek kurş para cüzdanından kesmem. Açıklanan kararlarla birlikte üreticilerin Mayıs 19 tarih itibarıyla gelmesi söz konusu biz bugüne kadar 3 bin üreticiye para almadan belgelerini ulaştırdık ve bu belgeyı vermeye devam edeceğiz henüz E-Devlet üzerinden baş vuru yapıp belge almak mümkün değil ancak buraya baş vuranlar belgelerinide alıp kaymakamlılara giderek seyahat izinlerini almış olacaklar. Burada sunuda ifade etmek isterim ki yaptığımız görüşmelerde özel sektör devletin verdiği fiyatın altında çay almayacağını taahüt etmiştir bunun takipçisi olacağız biz her zaman üreticmizin hakkını jhukukunu korumaya kararlıyız. Bilindiği gibi Paliç 3,90 TL.  fiyat açıkladığında bir çok kesim tarafıdan eleştirilen isim olmuştu. Erdoğan'ın açıkladığı fiyat ise odanın açıkladığının altında bir fiyat olmuş oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaş çay fiyatını açıklamasının hemen ardından kuzeytvnet televizyonunda canlı yayına bağlanan Rize Ziraaat odası başkanı Nevzat Paliç açıklanan fiyatı asla kabül etmediklerini blirterek, istedikleri fiyatın çok altında fiyat açıklanmasına "çaya zam istemeyenlerin dediği oldu" diyerek tepki gösterdi

Paliç canlı yayında şunları söyledi"

Sizler dahil beni en ağır şekilde elştirdiniz. Bizlere haksızlık edildi. Biz yaptığımız tespitler doğrultusunda çay fiyatının ülke şartlarınıda göz önüne buılundurarak 3.90 kuruş istedik.


Bugün açıklanan fiyat ise 3,40 krş oldu. Bu fiyat üreticiyi memnun edecek bir fiyat kesinlikle değildir. Bu açıklanan fiyat yaş çaya zam istemeyenlerin işine yaradı. Çaya zam istemeyenlerin dediği oldu.

Üreticiden 14 ay vadeli çay aldılar 

Beni dün suçalyanlar hakkımızda yazanlar çay konseyi başkanı üretiğcden geçen yıl 14 ay badeli çay aldı bunlarıda görün. Benim veremeyeceğim bir kuruşun hesabı bile yoktur. Her türlü hesabı vermeye hazırım.

154 ay vadeli çay alıpğ üreticiyı mağdur edenleri görmeyenler bizim yasal olarak üreticiden yaptığımız kesintileri tartışma konusu ediyorlar. Ben elimde yetkı olsyun üreticiden tek kurş para cüzdanından kesmem.

Açıklanan kararlarla birlikte üreticilerin Mayıs 19 tarih itibarıyla gelmesi söz konusu biz bugüne kadar 3 bin üreticiye para almadan belgelerini ulaştırdık ve bu belgeyı vermeye devam edeceğiz henüz E-Devlet üzerinden baş vuru yapıp belge almak mümkün değil ancak buraya baş vuranlar belgelerinide alıp kaymakamlılara giderek seyahat izinlerini almış olacaklar.

Burada sunuda ifade etmek isterim ki yaptığımız görüşmelerde özel sektör devletin verdiği fiyatın altında çay almayacağını taahüt etmiştir bunun takipçisi olacağız biz her zaman üreticmizin hakkını jhukukunu korumaya kararlıyız.

Bilindiği gibi Paliç 3,90 TL.  fiyat açıkladığında bir çok kesim tarafıdan eleştirilen isim olmuştu.

Erdoğan'ın açıkladığı fiyat ise odanın açıkladığının altında bir fiyat olmuş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi