'ÜNİVERSİTE HAYALLERİMİZ VARDI’. TOPRAĞA VERİLDİ

Karadeniz 03.03.2020 - 18:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1782+ kez okundu.
 

'ÜNİVERSİTE HAYALLERİMİZ VARDI’. TOPRAĞA VERİLDİ

TOPRAĞA VERİLDİ   Samsun'da, öğrenci servisinin kontrolden çıkarak, devrilmesi sonucu 2 öğrencinin öldüğü, 10 öğrencinin yaralandığı kazada ağır yaralanan ve yaklaşık 2,5 aydır tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybeden Sude Naz Nezor (16) için Çarşamba ilçesine bağlı Dikbıyık Mahallesi'ndeki evinde helallik alındı. Sude Naz'ın cenazesi, ardından İlkadım ilçesinde bulunan Büyük Camisi'ne getirildi. Sude Naz'ın annesi Gamze Şener, kızının tabutuna sarılarak, gözyaşı döktü. İkinci vakti kılınan cenaze namazına genç kızın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Samsun Valisi Osman Kaymak, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri katıldı. Sude Naz Nezor'un cenazesi, kılınan namazın ardından ailesi ve sınıf arkadaşlarının gözyaşlarıyla toprağa verildi.   'ÜNİVERSİTE HAYALLERİMİZ VARDI’ Sude Naz'ın okul arkadaşı Neslişah Şahin, "Sude, çok iyi biriydi ve herkese yardım ederdi. Her zaman iyi düşünürdü, kötü söz bile söylemezdi. İleride grafik tasarımcı olmak istiyordu. Bizim üniversite hayallerimiz vardı. Hep birlikte aynı üniversiteye gidip, aynı evde kalmayı hayal ediyorduk. 76 gün sonra hayat mücadelesini kaybetti" dedi.   Sude Naz'ın anneannesi Nurten Sinecek de "Sude'mi benden aldılar, en ağır cezayı alsınlar" diyerek, gözyaşı döktü. 

TOPRAĞA VERİLDİ

 

Samsun'da, öğrenci servisinin kontrolden çıkarak, devrilmesi sonucu 2 öğrencinin öldüğü, 10 öğrencinin yaralandığı kazada ağır yaralanan ve yaklaşık 2,5 aydır tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybeden Sude Naz Nezor (16) için Çarşamba ilçesine bağlı Dikbıyık Mahallesi'ndeki evinde helallik alındı. Sude Naz'ın cenazesi, ardından İlkadım ilçesinde bulunan Büyük Camisi'ne getirildi. Sude Naz'ın annesi Gamze Şener, kızının tabutuna sarılarak, gözyaşı döktü. İkinci vakti kılınan cenaze namazına genç kızın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Samsun Valisi Osman Kaymak, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri katıldı. Sude Naz Nezor'un cenazesi, kılınan namazın ardından ailesi ve sınıf arkadaşlarının gözyaşlarıyla toprağa verildi.

 

'ÜNİVERSİTE HAYALLERİMİZ VARDI’ Sude Naz'ın okul arkadaşı Neslişah Şahin, "Sude, çok iyi biriydi ve herkese yardım ederdi. Her zaman iyi düşünürdü, kötü söz bile söylemezdi. İleride grafik tasarımcı olmak istiyordu. Bizim üniversite hayallerimiz vardı. Hep birlikte aynı üniversiteye gidip, aynı evde kalmayı hayal ediyorduk. 76 gün sonra hayat mücadelesini kaybetti" dedi.   Sude Naz'ın anneannesi Nurten Sinecek de "Sude'mi benden aldılar, en ağır cezayı alsınlar" diyerek, gözyaşı döktü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi