ULAŞTIRMA BAKANI OVİT YOLUNU UNUTTUNUZ

23.09.2020 - 12:47, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2972+ kez okundu.
 

ULAŞTIRMA BAKANI OVİT YOLUNU UNUTTUNUZ

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu Perşembe günü Rize’de bazı inceleme ve ziyarette bulunacak. Rize İl Genel Meclis eski Üyesi Hasan Kansızoğlu ‘’Bakanım Ovit Tüneli 3 yıl önce tamamlandı, yolunu unuttunuz, Ovit Yolunun ihalesi ne zaman yapılacak’’ dedi.       Türkiye’deki en uzun tünel olan Ovit Tünelinin 3 yıla yakın trafiğe açık olduğunu fakat İkizdere-Tünel arasındaki 22 km’lik mesafenin halen yapılamadığını söyleyen Rize eski İl Genel Meclis Üyesi Hasan Kansızoğlu bir açıklama yaptı. Kansızoğlu açıklamasında ’Ulaştırma Bakanımız Rize’ye geliyor. Nedense yetkililer her gelişte Salarha Tüneli ve Havalimanı inşaatını inceliyor. İkizdere yoluna niye gelmiyorlar. Ovit Tünelini Cumhurbaşkanı son Milletvekili seçimi öncesinde hizmete açmıştı. Tünel ve Erzurum yönündeki çıkışı muhteşem bir yol olmuş. İkizdere-Tünel arası yapıldı yapılacak deniliyor ama halen projesi ve ihalesi tamamlanmadı. Ne bekleniyor. Ayıptır, Tünel var yolu yok. Yolu olmayan Tünelden araçta geçmez. Ulaştırma Bakanı Salarha ve Havalimanına gideceğine keşke İkizdere-Tünel arasında yapılmayan yolu da görse de projesini hazırlayarak ihaleye çıksaydı. Bu yolun yapılmasını istiyoruz’ dedi.

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu Perşembe günü Rize’de bazı inceleme ve ziyarette bulunacak. Rize İl Genel Meclis eski Üyesi Hasan Kansızoğlu ‘’Bakanım Ovit Tüneli 3 yıl önce tamamlandı, yolunu unuttunuz, Ovit Yolunun ihalesi ne zaman yapılacak’’ dedi.

     
Türkiye’deki en uzun tünel olan Ovit Tünelinin 3 yıla yakın trafiğe açık olduğunu fakat İkizdere-Tünel arasındaki 22 km’lik mesafenin halen yapılamadığını söyleyen Rize eski İl Genel Meclis Üyesi Hasan Kansızoğlu bir açıklama yaptı. Kansızoğlu açıklamasında ’Ulaştırma Bakanımız Rize’ye geliyor. Nedense yetkililer her gelişte Salarha Tüneli ve Havalimanı inşaatını inceliyor. İkizdere yoluna niye gelmiyorlar. Ovit Tünelini Cumhurbaşkanı son Milletvekili seçimi öncesinde hizmete açmıştı. Tünel ve Erzurum yönündeki çıkışı muhteşem bir yol olmuş. İkizdere-Tünel arası yapıldı yapılacak deniliyor ama halen projesi ve ihalesi tamamlanmadı. Ne bekleniyor. Ayıptır, Tünel var yolu yok. Yolu olmayan Tünelden araçta geçmez. Ulaştırma Bakanı Salarha ve Havalimanına gideceğine keşke İkizdere-Tünel arasında yapılmayan yolu da görse de projesini hazırlayarak ihaleye çıksaydı. Bu yolun yapılmasını istiyoruz’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi